torstaina, helmikuuta 12, 2009

Kieli - Language

ihaaa

Kieliongelmia. Ja hämmentävintä on, että kieliongelmat ovat suomeksi. Teen ohjetta omalla armaalla äidinkielellä ja sanasto on ihan hukassa. Ääks. Huomaan jatkuvasti, että väännän englanninkielistä termistöä.. mutku ne on niin paljon lyhyempiä jaja..nih.
Tartteis kai tehdä jotain.

Kuriositeettina häntä-kuvasta, näyttämötaiteen rikastuttamiseni rajoittuu aasin päänä esiintymiseen, kaveri oli se persaus.

I have problems with language. It is little amazing, because those problems are in finnish. I'm writing pattern in finnish and I have no idea some of the terms. All the time I find my self using english abbreviations and terms. Damn. Should to do something.

As a curiosity of the tail-photo; I have been on the stage as a head of the donkey, friend of mine was the ass.

Tulips exploded.

Tulppaanit räjähti :)

tulip

PS. Suomen tullilaitokselle voisin taas näyttää jotain kansainvälistä käsimerkkiä, mutten taida vihtiä, ku ei ne kumminkaa ymmärtäis.

PPS. Uusi IK on esikatselussa. Taas kevät-kesämallit ei uppoa henkkoht, mut huivessa oli muutama tosi kaunis ja ZicZac-tunika Melissa Wehrleltä oli kiva. <-Faves in the new IK.

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Suomen tullista -penkoivat ja avasivat kaikki (läpinäkyvissä) pusseissa olleet lankapaketit ja uhkasivat vielä pitää kaiken isäni "asenteen" (kysyi virkailijan nimeä, jotta voisi huomauttaa esimiehelle huonosta asiakaspalvelusta) takia. Jepjep.

Nimetön kirjoitti...

Heh, nuo neuletermit menee täälläkin sekaisin kolmannen kotimaisen kanssa. Kirjoitin juuri muistiinpanoja tekemiini lapasiin; CO 42 sts. 2 krs p, 1 krs o ...

Ota tuosta nyt sitten selvää :D

tikru kirjoitti...

Anonyymi :)
Toki ne työtään siellä tekevät, mutta hermostun kun kiertämällä totuuden saisi helpommin tavarat läpi kuin sillä todenmukaisella pohjalla. Annan huolinnan taistella, ne ainakin tähän asti on ollu hintansa väärti mun hermojen ja asiakasystävällisyyden takia... toivottavasti jatkuu näin.

Lappis kirjoitti...

Kieliongelmat tuntuvat tutuilta, monilla elämänalueilla tulee ensiksi mieleen se englanninkielinen sana.

t. nimim. Peter Panin krokotiilin alaleuka :D

mono kirjoitti...

You know - I have the same problem in norwegian... English is much easyer to use! *lol*


Love your designs! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...