keskiviikkona, helmikuuta 11, 2009

Päivän pelastuksia - Save of the day

Sama värimaailma kuin eilen jatkuu.
Tosin tyttömäisyys karisee kiitettävästi nenäliinapinojen kasvaessa sohvan vierellä.

Sain eilen ihkupostia, Ilun lankasia, ja ne näyttää ja tuntuu paremmille, jos mahdollista, kuin kuvissa. Kainuunharmasta Rose ja sukkalankaa bambu-mohair-villasekoitteena. Harmas lämmitteli jo kaulaa ja niskaa illalla ihan vyyhtenä ja toimi loistavasti. Siitä taitaa tulla kauluri tai joku muu mukava ja itsekäs lämmike. Kainuunharmas-postaus Wool Notes -blogissa.

Täytyy sanoa, että kyllä meitäkin näköjään kuunnellaan, ainakin neuvotteluyhteydet avautuivat huomattavasti paremmin kuin aiemmin. Nyt vain pitäisi miettiä omat sävelet selviksi. Kiitos tuesta kaikille ja jatkaa saa ja kannattaa. Mutta armahaiset ystäväiset, muistakaa se asialinja.

Ilu handdyed yarn

I have today same color-theme here as yesteday. I got horrible flu and paper napkins are all over me and sofa. Hate this feeling.

But Ilu made my day. I got yarn and buttons from her. I love the Rose Kainuunharmas-lamb (great blog-posting of the lamb)-wool and great blue sockyarn blended mohair, bambu and wool. They are even better than looks in her great photos. If it is possible.
I already wrap around that rose yarn and decided that it should be collar or cowl or scarf. For me.

I want to thank you all for support. It is great to found out that even big companies listen to little people. This is good start. Hopefully begin of productive conversation between the magazines, designers and the customers.

2 kommenttia:

puikkomaisteri kirjoitti...

Jess. Kahdesti, toinen sille että Ilun kainuun harmas on kivaa (tämä lausunto auttaa tekemään päätöksen) ja toisesti sille, että kustantaja on taipumassa. Älkää sitten tyytykö liian vähään!

Katsoin noita keskusteluja Räveltäjissä ja kyllä minun täytyy sanoa, että neuleohjeen vertaaminen kirjailijan royalteihin on enemmän kuin hämäävää. Siksi toisekseen niitä rojalteja ja palkkioita on kirjallisuudessakin kovin monenlaisia eikä niitä voi suoraan verrata. Neulelehden arvo on täysin riippuvainen sen julkaisemien ohjeiden tasosta, sen pitää toki näkyä myös tekijöiden palkkioissa.

Mitään ei saa ellei pyydä! Minusta tuntuu, että nykyinen palkkiotaso johtuu vain ja ainoastaan siitä, että kukaan ei ole kyseenalaistanut sitä aiemmin.

Sitäpaitsi, kustantajalle reilu palkkio on selkeä kilpailuetu, sillä hän saa parhaat tekijät tarjoamaan ensin itselleen.

Kevättä kohden puikot tanassa... ääh... no jotain ;-)

Anonyymi kirjoitti...

I hope you get better soon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...