tiistaina, helmikuuta 10, 2009

Tyttövärejä - Girl-colors

Triplet #1

Vaikka inhoankin sukupuolittamista ja lajittelua, mut on nää vaan aika tyttöisiä värejä. Ei voi ketään. Tosin, ei se väri miestäkään pahenna, ellei mies väriä, vai miten se nyt oli.

Eka pari tripletistä valmiina. Pohdin, että tästä voisi kasailla ohjeen, kolmen sukkaparin sarja jnejne. Kuvia jaloissa ois tarkoitus saada, kunhan malli ja mä kohdataan. (Plus et malli pysyy paikallaan). Ainut epävarma asia tuossa on tuo kantapää. Muksuijen kantapäät kun on yleensä vähän erimalliset kuin aikuisten ja löysänä ja isona huono kantapää pilaa sukan.

Lastensukkien neulojat hoi, oletteko havainneet jonkin kantapäämallin toimivan eritoten muksujen sukissa parhaiten?

Triplet #1

I usually not catorize girl and boy-things, but this color is so girl. First pair of the Triplet is ready to fit and use... well I want to get photos on model also, but you have to wait until I'll meet her and get the right idea how to bribe her to stay still.

I might write the pattern of these Triplet-socks.
Only worry thing is the heel. The kids have different shape of the feet than adult so I think that this french heel might be too loose and big. And bad heel makes the bad sock.

Knitters of the childs' socks, have you found the best heel shape for kids socks?

Triplet #1

Ja sitten väriskaala jatkuu, sain sykemittarin ja sen verran nörttiä musta löytyy, että tuo mua liikuttaa. "Pitää saada viikon tavoite täyteen", "mä vähän vielä.."..etenkin liikkumisen tehot on laskeneet maksimista vähän järkevämmille pitkäkestosimmille tasoille. Mulla on kun tapana "kaikki tai ei mitään" - monessa asiassa, ja se ei tässäkään ole aina paras vaihtoehto.

Elämmä myös mielenkiintoisia aikoja ulkomaanlehtiosuudessa... tähän voi taas lainata vanhaa suomalaista kansanviisautta koirasta joka älähtelee kun kalikat kalahtelee.. vai miten se nyt oli :)

Same color-scheme continue. I got a new toy a while ago. And I love it. I'm such a geek that this really motivate me to do more and even reasonable intensity... I usually do almost everything "all or nothing"-philosophy and it is not everytime the best way to do things.

13 kommenttia:

WeirdRockStar kirjoitti...

Ihanat sukat! Itse olen huomannut että parhaiten jalassa pysyy sukat, jotka on kavennettu nilkan kohdalta, kantapään takaa kapeammaksi. Niin että Nilkka menee sisään päin ja kantapään kohdalla taas ulkonee...
=#%+etti ettei selkokieli meinaa irrota...

Ellu kirjoitti...

Minä taas olen ihan sen peruskantapään kannalla mitä lasten sukkiin tulee. Millä nimellä sitä nyt sitten ikinä kutsutaankaan? Ulla sanoo, että se on hollantilainen kantapää. Siis se. Ja kahden lapsen sukat oon jonkusen vuoden ajan tässä vääntäny.
Ja noi sun tekemät sukat on muuten kauniit!

Matleena kirjoitti...

"Me tytöt tykätään vaaleanpunaisesta" sanoi 5v neiti itsestään ja mummostaan veljelle 7v! Niin kai se on ja ihanat sukat olet tehnyt. ;)
Minulla on sama käsitys kuin Ellulla, että perinteinen kantapää on paras lapsilla. Ja kantalapun tulee olla riittävän korkea.

Tanja kirjoitti...

Mä teen muksujen sukkiin kans aina sen "tavis" kantapään. Söpöt sukat oot tehnyt!

Vilma kirjoitti...

Hei hoi, ihanko tosi siellä eräässä kustantamossa kuunnellaan massojen ääntä, jee! Toivotan menestymistä neuvotteluissa. ;)

tikru kirjoitti...

Kyllä ne taitaa ainakin jollain tavalla reagoida :) Ainaki eilisen kuuman, jollei tulisen mailin ja tänään rauhallisemman ja yhteistyökykyisemmän jälkeen. Katsotaan. Tuskin ihmeitä tapahtuu, mutta ihan selvästi massoja kuunnellaan, kunhan ollaan asiallisia.

Johku kirjoitti...

Sukat ovat kauniit. Meidänkin muksu tallustaa tavallisen kantapään omaavissa sukissa ja ovat toimineet hyvin.

Villapallo kirjoitti...

Minusta tiimalasikantapää toimii ainakin meidän 3,5 veellä parhaiten!

Memmu kirjoitti...

Olen lapsen sukissa tiimalasikantapään kannalla. Eipä silti, kyllä se perinteinenkin toimii, mutta mielestäni tiimalasikantapäällä on vähemmän taipumusta jäädä lynttyyn eli siis istuu paremmin.

Nelmi kirjoitti...

Ihkut sukat tyttöselle. Minä olen kolmen ihka oman ja neljän lapsenlapsen sukista tullut siihen tulokseen, että ihan se tavallinen koulussa opetettu kantapää on paras. Varsinkin kun varsi on sopiva eikä liian löysä, pysyy sukka jalassa vaikka saappaat riisuisi. Kulumisen kannalta vielä kun tekee vahvistettuna versiona ei tarvitse heti parsiakaan. Ihan pienelle voi tehdä myös tiimalasikantapään, ainakin vauveleille se sopii.

Eua kirjoitti...

Komppaan Nelmiä: tavallinen kantapää. Mieluiten vahvistettuna - kestää kulutusta ja vetää vähän kasaan, jos kantapää onkin kapeempaa laatua, istuu siis paremmin. Meillä taas tiimalasi ei toimi ollenkaan.
Ihanan väriset sukat, kyllä on tyttöjen väri, ei meidän poika ainakaan huolis!

katri kirjoitti...

Todella kauniit sukat :) Mielestäni se ihan peruskantapää toimii lasten sukissa, olen sen omille muksuille todennut olevan paras vaihtoehto.

Prunila kirjoitti...

Love this socks! Finnish knitters and designers you rock ! :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...