keskiviikkona, helmikuuta 25, 2009

Klaustrofobiaa - Claustrophobia

yarnbox or two or..

Henkeä ahdistaa kattella lankoja ahdistuneessa tilassa. Hengitänhengitän.. Sain ötökkäkammoisena hysteriakohtauksen ravelryn ötökkäkeskustelua seuratessani ja päätin siirtyä avokoreista ja hengittävistä langoista muovibokseihin. Valitettavasti. Mun silmiin sattuu kattella niitä tuolla, mut yritän vaan tolkuttaa, et se on niiden omaksi parhaaksi ja silti tekee mieli laskea ne vapauteen..

Inventaario paljasti sen, että muistan aika hyvin omaisuuteni määrän ja laadun, ja lankaa ei ole Ihan Tolkuttomasti. Litroissa alle 200 ;)
Muita määriä en vihti laskea.

I cannot breath watching my yarns in the plastic boxes. Breath in, breath out.. I got a little hysteric attack reading conversation of bugs in the yarns. Yack. I hate bugs. And I had to invent, check and put my yarns in the plastic boxes. I hate this kind of store system, I love my rattan baskets, where I saw always my yarns.. and yarns could breath. Now they cannot and I feel claustrophobic myself. I just try to tell myself that this is better for them.. and still want to liberate them.

Inventory told me that my stash ain't So Big, little under 200 litres :) and I can remember almost every skein. Not bad.


Uus tukka. Yks elämän pieniä nautintoja on kyllä kampaajalla käynti, etenkin sillä luottotaiturilla, joka tietää heti mitä tarkoittaa ja tuo omat ideansa mukaan taidolla.

New hair. One little pleasure of the life is visit my own friseur. She is great and understands my ideas and adds her own with professional talent.

14 kommenttia:

tea kirjoitti...

Siis mahtavat hiukset!!!! makin ajattelin kasvattaa pari senttia... ja tekis mieli pinkkia, mut ei taida mun teinit suostua... katon sit kesalla... ja pidan naa hianot harmaat!
langat... joo, ja popot... sait mutkin hysteeriseks... mut norot on kauniita muovinki lapi...=)

Andra kirjoitti...

Kyllä ne langat laatikoissa selviävät, omille kerilleni olen tolkuttanut, että on ihan kivaa elää laatikossa :)
Ihanat hiukset sulla!

Samma kirjoitti...

Allekirjotan ton kampaaja-osion ihan täysin!

helmisade kirjoitti...

Toukkiin tutustuneena voin vakuuttaa, että langat tiiviissä laatikossa kannattaa. Yökyök! Omatkin langat asuu nykyään muovilootissa, turvassa, vaikka nykyisessä kämpässä ei ötöjä olekaan.

Ja oma kampaaja on selvää Rakkautta:)

Stickfantomen kirjoitti...

Jee, hyvännäköiset ne sun hiukset!
Iiiih!!! Koit ja ne muut elukat - jos jotain ryömii tai liikkuu keräässä niin heti vaan ne kaikki vähintäin kolme vuorokautta pakasteboxiin - Välttämättäkin ennen niiden läpikäymistä, koska jos vaan roskikseen niin joopajoo, ehkä ne naapurille muuttaa.....

Flikka kirjoitti...

Hyvä idea tuo muovilaatikko, parempi ainakin kuin pursuavat korit... Kiva tukka, kävin ite myös tänään kampaajalla, ja lyhyt on myös mut ei ehkä ihan noin lyhyt.

villapeikko kirjoitti...

Upea tukka!!
Langat näyttävät tosiaan vähän ahdistuneilta, mutta kyllä ne tottuu :)

Susanna kirjoitti...

Mulla on kans ötökkäkammo ja muovilootat nykyään langoille. Luotan siihen että kyllä ne ilmaa saa kun tuleehan niitä hiplailtua ;).

Mä luin että jos öttiäisistä haluaa pakastamalla eroon, pitäisi olla -20c ja pari viikkoa mielellään. Sen sijaan saunassa kuolee kaikki nopeammin, 60c ja muutama tunti :). kannattaa kattoa mitä materiaalia vyöte on... nimim. muutaman sulattanut.

Ja ihanat hiukset, voisin uusia sen taannoisen kosinnan ;)

tikru kirjoitti...

Kiitos tukkakehuista, meinas tulla metsänvihreet, mut sit jänistin... ja kiitos kosinnasta... helpollapa irtois ;)

Ötökkäyök on sen verta paha, et jos ois nyt löytyny jotain liikkuvaa lankojen joukosta ni ois voinu loppua neulominen ja langat tosiaan ois lentäny pitkälle.. mut onneks oli puhtoista ja nyt ne vaan haukkoo henkeään tuolla bokseissa. Noi on masentavat.

Gudrun Johnston kirjoitti...

That hair cut is brilliant...looks fantastic!

tikru kirjoitti...

Gudrun, thanks :)

Satu H kirjoitti...

ihana uus frisyyri, tosi makee! hmm..langoista ja niiden silytyksestä, miten mää oon aina lullu et niitten ois hyvä antaa hengittää..?

brandilion kirjoitti...

You are just going to have to get knitting to free your stash. So they can breathe, of course. :)

Taina kirjoitti...

Jotenkin mä tykkään ajatuksesta lankamäärän laskemisesta litroina! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...