tiistaina, helmikuuta 24, 2009

Saalis - The catch

Yarn

Menita ei Noroa juuri tarjoile, tai sitten se on hyvin piilotettuna, eli kassikuvasta voinee päätellä, että joko Stocka tai Priima kuului myös reissuun, no itsas molemmat, mut Priimaa kannatin, Stockan lankaosasto on musta jotenki surkuhupaisa ja harmittava, joten en ko. firmaa kannata ihan tunnesyistä lankapuolella, delissä kylläkin tuli käytyä :) Myös Vihreä Vyyhti osui kohdalle, mutta enemmän aikaa kulutin Hakaniemen hallissa Punaisessa langassa. En ihan oikeesti oo aikasemmin tajunnu kyseisen herkkukaupan olemassaoloa ja kääks..ihania nappeja ja nippeleitä.

I visited Menita, which is very good yarnshop (old school :)) in the middle of the Helsinki, they don't have Noro (only negative thing..) so I went also to Priima and Stockman after them. I bought Noro's from Priima, other very good yarnshop near the Hakaniemi. In the Hakaniemi Kauppahalli(pdf) 2nd floor is Vihreä Vyyhti, a little yarnshop also, and Punainen Lanka, buttons, strings, beads etc. Love :) and new for me.

napit

Hobbooks tarjosi aamukahvit numero 2 ja kahviseuraa sekä Knitted Lace of Estonian vein viimeisen kappaleen hyllystä ja sain kipurajattomaan hintaankin kun oli bonuksia ja alennuksia ja kahviseuraa ;)
Kirjassa on muutama todella upea kuvio, toki paljonkin kuvioita, sekä kauniita pitsihuivimalleja, ideapankkina toimii loistavasti, sekä valmiita ohjeitakin voi toteuttaa, kunhan aikaa on.

One of my favourite place in the Helsinki shops is Hobbooks. I got coffee, rest a while on the sofa and chatted with owner about the craft, craft books, yarn etc. I also got the Knitted Lace of Estonia's last copy of the shop. I love the book, great motifs, beautiful shawls and scarfs and full of ideas and inspirations.

I also visited Marimekko and saved so much money on the sale...


Turha kai kertoa kuinka paljon säästin Marimekon alennusmyynneissä... Huoh.
Ainih.. ne lankaset: Menitasta kaikki vihreät Rowanit ja Eskimot, Priimasta Norot.

PS. Voisikohan auton maksaa langalla? Toiset sijoittaa osakkeisiin, maahan, yhtiöihin jne.. mun omaisuus taitaa olla lankaa. Voikohan noi vakuuttaa?

Nautiskelkaa lumesta ja langasta.

Enjoy the yarns and snow. I do.

Yarn


Yarn

Yarn

Yarn

10 kommenttia:

Vilttitossu Ryysynen kirjoitti...

Ihana saalis! Ja ihanan kuuloinen reissu. Kelpais kyllä juu...

PIPER kirjoitti...

mäkin haluan noroa! mieheni valisti mua kerran, että langalla ei saa ruokaa! päteeköhän tämä autoonkin?!

Vilma kirjoitti...

Ai mitä vihreitä, lääh! Hienoa että oot päässyt nauttimaan Hesan lankakauppojen annista. Nyt sitten vaan kotivakuutukset ajan tasalle... ;)

Gudrun Johnston kirjoitti...

I love those vibrant colours...especially the greens...nice reminder of spring!

Villa Lankala kirjoitti...

Kelpo saalis :-). Jos mulla olisi oma pankki, autokauppa,rahoitusyhtiö tai vakuutusyhtiö, niin mulle kyllä kelpaisi maksuksi lanka ja langoille olisi vakuutus ;-). Ja niin tietysti mulle kävisi maksuksi myös ihkut neuleet:-)

Markka kirjoitti...

Voi apua. Ton felted tweedin kohdalla meinas päästä itku. Ihanaa.

Johku kirjoitti...

Täälläkin voisi olla käyttöä yhdelle lankavakuutukselle =)

Sain Sylvin ohjeenkin ja pääsin vihdoin työhön käsiksi, mallia on kyllä mukava neuloa.

Mari kirjoitti...

Uuh, mikä saalis!
:-)

Satu H kirjoitti...

oijoi mitä upeita nappeja ja marimekkoo...drools.. :)

beyaz mendil kirjoitti...

Selam,ipler çok güzel:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...