keskiviikkona, helmikuuta 18, 2009

Takapihalla - On the Backyard

Sain taas puhelinsoiton lähettipojalta, tällä kertaa treffattiin huonekaluliikkeen takapihalla, työkaveri toimi kuskina ja sitä kovin nauratti. Totes olevan aika hyvää palvelua... ja epäilyttävää ;)

Postiin kävi myöskin tie ja saalis kaikkineen on aika komea. Tosin omakustanteisia noista vain tuo Ravelry-boksi, joka paljastikin sisällökseen hupparin sekä vastarannankiiski-mukin. Muitten laatikoitten sisältö paljastunee tässä kuluvan vuoden aikana.

Fedex-guy called me, again, he already knows me and this time we met on the backyard of the local furniture store. My workmate has funny time, when she heard where we pick up the packet.. like dealing something else than yarn ;). I visited also in the post office and pile of the boxes is impressive, not even christmas. And everything knitting-related, but you may see during this year what is in the 2 biggest.

Ravelry things

Yleensä on kokoa L, mut tän uskalsin tilailla ämmänä. Ja se sopii hyvin. Mukavan pitkä vartalo-osa sekä hihat.

Tripletin #2 sukka sai alkunsa tänään jo kai kolmannen kerran. Samaistuin kovin oppilaisiin taas ja opin ehkä ymmärtää niitä vähän enemmän. Olin koulutusluennolla ja vaikka asia oli kiinnostava, luennoitsija hyvä ja kahvia ja pullaakin tarjottiin, niin silti mun keskittymiskyky meinas herpaantua vartin jälkeen. Onneks oli neule mukana ni pysyin paikallani, hereillä ja jopa ihan melkein koko ajan asiassaki.

I got hoodie from Ravelry-minimart. I usually wear size L, but this is size M and fits great. It has length in the body and sleeves enough. Me like. The other thing inside of the Rav-box was disagree-mug. Attitude, at least in the mug on the mornings.
Triplet #2 pair of the socks is on the needles. Cables.. well.. we'll see.

triplet #2

4 kommenttia:

piipadoo kirjoitti...

Kyllä ainakin mulla neule on koulutuspäivän pelastaja. Ja auttaa se keskittymään, sillä muuten en kuuntelisi yhtään. Olen yrittänyt houkutella kollegoja ja oppilaitanikin kokeilemaan, mutta ei nuo miehet oikein ymmärrä.

-Paula

Villa Lankala kirjoitti...

Kivannäköistä sukkaa pukkaa:-) ja puikot sopii erinomaisesti sukkalangan kanssa yhteen ;-). Kaunista!.

Satu H kirjoitti...

mullaki on tuo huppari, ihana, tykkään. :)

Lastu kirjoitti...

Kyllä neule on luennoilla/koulutuksissa aivan ehdoton apuväline. Eräässä työpaikan järjestämässä koulutuksessa lanka loppui kesken yhden maissa ja sen jälkeen ei meinannut millään pysyä hereillä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...