torstaina, helmikuuta 19, 2009

Tikusta asiaa

knitpro

KnitPron (entisen KnitPicksin) välikoon puikkoja sekä kaapeleiden yhdistäjä.
Tosi tarpeellisia tähän puikkomereen, mutta kun on hifistelyn makuun päässyt, niin materialistiseen loppuun asti. Ja onhan noilla käyttöä, joten ei ihan turhuuksia (eh..seliseli). Mutta kun punnan kurssikin on mitä on, ni kannatti.. joopajoo..
Meen neuloo.

KnitPro needles, sizes 3 mm, 3,25 mm and 3, 75 mm and cable connector. Very necessary suplement in this khaos of knitting needles, but I am a material girl... And I really need and use them, (eh.. will use..) and exchange of £ and € is sooo good to buy from UK that.. yeah, really..

Shh. Go and knit.

6 kommenttia:

Katarina kirjoitti...

Oooh, I love my KnitPicks (KnitPros)! I've got the whole set AND a set of DPNs, and I'm very happy with them!
Happy Knitting!
Katarina

Pia kirjoitti...

I´m so inspired by your blog, now I got a award to you from me on my blog.

Stickfantomen kirjoitti...

Really my favourite circulars and flexi-pins "numero uno, absoluta". So easy changeable, soft cables and various cable lenghts and, yes - Wow i say cause when knitting in magic loop they are absolutley fab.
Hint, get yourself a good stock of cables an stoppers.

Here in Sweden they also come as Tunisian Crochet hooks though limited yet in really large sizes.

Tuittunen kirjoitti...

Kuule, kun sinä nyt kuitenkin saat tuloja tuosta neulesuunnittelusta, niin nyt sitten vaan yrittämään hifistelypuikkoja verovähennyksiin. Nehän ovat työvälineitä!

Anonyymi kirjoitti...

Juu juu, tulipa kalliiksi tämän blogin lukeminen. Intouduin surffaamaan nettiputiikeissa ja tilasin Pavilta Noroja ja muuta, kun se punta on NIIIIIN edullinen... :) Mutta en sitten lähtenyt kaupungille ja aion passittaa miehen ruokakauppaan ja siitähän ne lankarahat jo tulivatkin.

Muuten, tiedätkö mistä saisin selville DK:n, siis entisen VK:n lähimmät ostopaikat? Lehtipisteen nettisivut näyttävät olevan ajasta jäljessä tässä asiassa, pyysin sieltä selvitystä, mutta en näytä saavan. Nyt yksi numero tulee sitten enkkupaketissa... sellainen sinikantinen, mutta onkos se eri lehti kuin se dk, jossa keltainen kansi. Jos ehdit, anna pikaperehdytys, kun en pysy asiassa mukana.

Lankamari

tikru kirjoitti...

Katarina and Stickfantomen, I got as a xmas-present harmony-set, luxuryone and like them a lot too. I have dpns also :)

Pia, thank you :)

Tuittunen, juu, se sentään vähän helpottaakin omatuntoa ;)
tosin ei taida tällä menolla auttaa mikään vähennys kun mennään miinukselle ;)

Lankamari, Eikö vaan, puntaostoksethan on suorastaan ku pistäs rahaa säästöön nyt.
DK ja VK on sama lehti, kansi vaan näyttää erilaiselle. Sinikantinen on talvinumero jenkeissä Vogue Knittingin nimellä, keltakantinen on Designer Knitting talvinumero international-versio. Lehden saa akateemisesta suomesta, muuten tilailemalla ympäri nettikauppoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...