tiistaina, maaliskuuta 24, 2009

How deep is your lov... pocket?

Apuva. Tuli kamalan syvä-epäsyvä ongelma, johon huutelen apuja.
Mikä on hyvä taskunsyvyys villatakkiin? Sellainen toimiva tasku.
Testaisitko oman lempparitaskun ja mittailisitkos taskunpohjan etäisyyden kainalosta, olisin kovasti kiitollinen tiedoista.

Aiheeseen juurikaan liittymätön ysärimusa.

7 kommenttia:

Raglana kirjoitti...

Kerro nyt ihmeessä vähän millainen takki, mikä tyyli.. taskuja on monenlaisia.

Tässä yksi, ks. kohta "pocket":
http://tinyurl.com/dh7rz4

Taskun koko ja kohta on aika makuasia. Sopiva on kädenmentävä, eikä liian korkealla, mutta ei niin alhaalla, etteikö ylettäisi taskun pohjalle kurkottamatta.

Ompeluksista muistan, että taskunsuun on (itselle) oltava ainakin noin 15 cm leveä, että on mukava käyttää.

Laittaisin itse "tavallisen" taskun vähintään hitusen vyötärölinjan alapuolelle.

tikru kirjoitti...

Kiitos. Tiedän taskun tulevan muodon ja yläreunan kohdan, mutta nimenomaan tuo pohja on se, jonka etäisyyttä kainalosta kaipailen. Eli juuri sitä makuasiaa haluan tiedustella.. mikä tuntuu hyvälle itsekustakin.

annii kirjoitti...

Mun lempparitasku on noin 16 senttiä syvä ja sen alareunan etäisyys kainalosta on 40 senttiä. Se on kiinni melko suuressa, vähän roikkuvassa villatakissa, sellaisessa johon on hauska kääriytyä. Timmimmissä takeissa ei mulla taskuja olekaan, harmi sinänsä.

Raglana kirjoitti...

No jotta käsi ylettyy taskun pohjaan, eikös se sitten ole (korkeintaan) koko käden pituus, eli olkapäästä sormenpäihin :-)

villapeikko kirjoitti...

Mulla ei taida olla taskullisia neuletakkeja, mut talvi- ja kevättakeissani mitta on noin 40-45 cm, molemmat ihan hyviä käytössä, toi 45cm ehkä vähän parempi.

Samma kirjoitti...

Mä tykkään isohkoista taskuista ja ne saa olla alhaalla. Elikkäs mun suosikkitaskun alareuna olis noin (50-)55 cm kohdalla.

Johanna kirjoitti...

Mun lempitakin taskun syvyys on 15cm (mahtuu just avaimet ja puhelin). Taskun suu on pystysuunnassa. Kainalosta taskun suun yläosaan on noin 20cm.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...