lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

Mallitilk..-peitto - Swatch or blanket..

Neulo pimeässä. Sammuta valot tunniksi 20.30-21.30.

Sign up for Earth Hour! - I VOTE EARTH: tikru

Earth Hour 2009 by WWF - Sign up for Earth Hour!


Alan olla lähipiirissä tunnettu laiskuudesta purkaa neulottuja kokeiluja (eli niitä tilkkulappusia pyörii ympäriinsä). Jos lankaa on, niin mitäs turhia, aina voi jatkaa ihan uudella kokeilulla. Tän hetkinen "mallitilkku" on lähemmäs metrin pituinen ja sisältää kymmenkunta erilaista kokeilua. Puhumattakaan tän projektin sisältämistä muista härpäkkeistä, kokeiluista, testailuista ja sellasista... joita ei koskaan paljastu kun sitä oikeaa työtä sitten kattelee. Tässä projektissa tuntuu itse kokeilut vievän enemmän lankaa kuin se original työ. Mut ehkä, toivottavasti, kai, lopputulos on sit sellanen et ei tee mieli purkaa ja korjata jotain kohtaa...ehkä.
"Näkis vaan"...kuuluutuoltajostaintakaa :)

P3277426


Knit in the darkness- Switch off your lights, 8.30 pm your time.

My family already knows how lazy I am to frog test-swatch etc (during the project they may find those knitted pieces all over the house). The swatch of this project (one of the swatces in fact) is almost 1 meter long and includes about 10 patterns and testings. And here is every kind of shapes, patters, details etc knitted, one of them blocking on the rug, other on the pillow and many on the basket. I think the testings take more yarn than the project itself.. BUT maybe, hopefully the result is something that I don't see some detail and realize that I WANT to do that again differently. Hopefully, maybe.

"Yeah, right" Someone talks behind my back :)

4 kommenttia:

tea kirjoitti...

mul on pieni ongelma... viikon paras tv-ohjelma on juuri 20.10-21.10... saako Tv olla paalla? Taalla on kayty teinien kanssa aiheesta keskustelua kaks paivaa asiasta! =)
Ihanaa valkoista mommoa sa neulot!!!! ma just vahingossa deletasin kaikki kuvat kamerasta, ja patterit on kulunu ja ladattavat on jossain teinien kameroissa!!!! Jeee!!! =)

tikru kirjoitti...

tuo sammutus koskee mun käsittääkseni vaan valoja, ei kyse varsinaisesta säästökampanjasta vaan mielenosoituksesta :)

Ginger kirjoitti...

We voted for Earth too!

Anonyymi kirjoitti...

Jee, taas jotain ihanaa uutta mallia tulossa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...