lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Ei suositella - Not recommend

Easter fun

Lasi tai pari viiniä väsyneenä ja pitsihuivin aloittaminen ei ole suositeltavaa samana iltana. Ohje on loistava ja viini hyvää, mutta aivokapasiteetti loppui kesken ja silmät pomppivat kaaviolla mihin sattuu.

Aloitin siis Kate Gilbertin kevään Twist Collectivessa ilmestyneen Cherry Fizzin. Ohje oli jo ostettuna ja tallessa, mutta kun näin Annun version niin tiesin et ihan pakkopistääpuikoille. Suosittelen aivojumpaksi levennys-kavennus-jou -kerholle. Huivista tulee huippu. Olen vakuuttunut.

Munarikasta pääsiäistä!

Mutta mikä onkaan Neuleretriitti?

Easter fun

Glass or two good wine and tired mind with lace-pattern... not very good combination. The Pattern is great and wine was good, but together..mission impossible :)
I casted on Kate Gilbert's Cherry Fizz from spring Twist Collective. I already had the pattern but when I saw Annu's version, I should have start mine. I have a good feeling about this scarf.

Easter is here, Happy Days!

2 kommenttia:

Johku kirjoitti...

Mukavaa pääsiäistä.

Punaviini, väsymys ja neulominen ovat kyllä minunkin tuho silloin tällöin. Todellinen nautinto hetken, sitten sitä nukahtaakin.

Takuuvarma keino saada meillä mies suuttumaan. =D

Piiku kirjoitti...

Neuleretriittiin, yes. Mutta kuka siellä voisi pysyä hiljaa? Vai juttelemmeko näiden sivustojen välityksellä.... puikonsuhinat ja näppiksen nakutus eetterissämme....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...