keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2009

Kirjallisuutta - Literature :)

P4087554

"Sain sukkakirjan postissa"
"Aha"
"Nii, siis neulekirja sukista"
"Onks niitä muitaki?"

Mut se on Cookien sukkakirja ja täytyy sanoa, ettei ihan turha opus ja on ihan surinansa väärti. Ravelryssa on siis mm. asiaa hehkuteltu moneen suuntaan.
Pidän monesta mallista ihan älyttömän paljon ja tekee mieli lykätä heti puikoille. Parhautta on myös kirjan alussa oleva suunnittelu-ohje-osio. Varsin selkeä, inspiroiva ja ymmärrettävään tapaan. Luin eilen illalla peiton alla :)
Miumaunmukkaan.

Taito-lehti myös tulla tupsahti. Oon satunnaisesti ostanut, mutta Ilun Taitoiduttua se tulee nyt ainakin hetken ihan postitse.

I've got Cookie's Sockbook and have to say that it is worth of all that buzz and waiting. I love most of the patterns, want to make them now. And most of all I love the design-part of the book. It is clear, inspirative and very usefull. I read it all throug yesterday under cover :)

I've got Taito-magazine also. It is Finnish graftmagazine which covers modern design - tradition-axis troughly. Ilu has began to write her column there.

5 kommenttia:

Meri kirjoitti...

Luin kirjastossa Taito-lehden pitkästä aikaa, ja yllätyin, todella positiivisesti. Siitähän on tullut aivan mainio aviisi !

puikkomaisteri kirjoitti...

Ooh, minäkin odottelen tuota sukkakirjaa, Taito-lehti tuli jo alkuviikosta...

Vilijaanan Villaklinikka kirjoitti...

Heips, saako kysyä mitä kautta tilasit tuon kirjan? Mietin paraikaa mistäköhän se kannattaisi tilata vai odottaa rantautumista Suomeen kuun lopussa, näytti olevan 17e Bookplussasta tilattuna, mutta olisikohan edukkaampaa ja nopeampaa jostain muualta? Joistain paikoista näytti tavara jo loppuneenkin. Mukavaa pääsiäistä!

tikru kirjoitti...

vilijaana, mä tilasin amazon.comista.

Mammutti kirjoitti...

Hyvää Pääsiäistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...