maanantaina, huhtikuuta 06, 2009

Säätöä kohti sosiaalista(kin) elämää(kin) werkoissa(kin)

Me in Delicious :) and Twitter.

Koska maailma muuttuu ja vaikka en olekaan naamakirjan jäsen (juu, se en oo mä siellä vaan se toinen) ihan tarkoituksella niin testailen muita mukavia ja enemmän ja vähemmän hyödyllisiä juttusia.

Del.ici.ous - sosiaalinen linkkikasa kera tagien. Voi hyödyntää kavereitten tai tuttujenkin linkit tiettyjen tagien kategorioissa ja lykätä selaimen kirjanmerkit nettiin joko privaatisti tai jakaen kaikki tai vaikka yhden...ja..nih. Mun julkiset löytyy nyt tuolta vasemmalta eikus oikeelta pilvenä. Klikkaat tagi-sanaa niin saat kaikki linkit siihen sanaan littyen näkyviin.

Twitter - eh.. ketä kiinnostaa mitä teen just nyt (istun sohvalla ja surffaan), entä mitä kahden minuutin päästä (istun sohvalla ja surffaan) tai puolen tunnin päästä (istun sohvalla ja surffaan).. mut siis.. twitteröin ainakin testimielessä, sitäkin voi seurata joko twitterin kautta tai tosta sivupalkista. eli mikrobloggausta, tekstarin pituisia pikaviestejä. Mm twist collective twitteröi aika aktiivisesti.

1 kommentti:

Muriska kirjoitti...

Moikka! :) Lisäsin sinut seurattavien listoille twitterissä! jos en olisikaan ainoa twittaaja joka höpisee lankakeristä :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...