tiistaina, toukokuuta 05, 2009

Jotain uutta, pientä ja sievää - Something new, tiny and cute

Yön virkeinä tunteina päätti maailmaan tulla pikkuneiti, jonka syntymäpäivään pääsin osallistumaan sen verran, että saattelin äidin taksiin ja jäin vahtimaan tulevaa isosiskoa sekä soittelin veljelle, joka ajoi kaasu pohjassa läpi eteläisen Suomen kohti kotia. Mä siis pääsin helpolla :) tosin jostain kumman syystä ei uni tullut oikein silmään. Uusi veljentytär on selkeästi lätkäfani, homma nimittäin alkoi vasta Suomi-Kanada-pelin jälkeen.

Voisi kuvitella, että Modan ilmestyminen tänään olisi ollut mulle päivän Se juttu. Mutta se pääs unohtumaan, muistin vasta kun vilkaisin edellisen postauksen kommentteja :)) Moda-sukista lisää myöhemmin, kunhan tasoitun ja rauhoitun ja nukun ehkä vähän :)

Last night, my niece desided to come out to this world. I took part birthday taking care of her older sister and escorted the mother to the taxi and checking every now and then that the father was still awake and driving like a crazy from the Southern Finland to home.
My part was pritty easy, I think :) even I couldn't sleep.
My new niece is hockey -fan. The birth began after the Fin-Can -game, not during it.

I have new design in finnish magazine Moda, lace socks. But I forgot the publishing day today, some how :)) After reading a few comments about it I realized that the magazine came out today. More about the socks later, I think. I have to calm down, sleep a little :)

12 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Onneksi olkoon tädille ja tuoreelle pikkuneidille!

villapeikko kirjoitti...

Hän siis päätti että nyt on hyvä päivä! :)) Onnea kaikille!!!
Pyysin miestä tuomaan lehden kotimatkalla :)

Enkeli kirjoitti...

Onnea tädille !

Heini L kirjoitti...

Onnet teille kaikille :)

Ja Onnet myös tuosta Modan jutusta!
Taidan painua itsekin ostamaan tuon lehden :)

Katja kirjoitti...

Onnea!

Hih, samat fiilikset oli 2kk sitten, kun oma veljentytär oli syntymässä...veli lähetteli sairaalasta väliaikatietoja ja minä nukutin tulevaa isoveljeä, poika nukahti samantien, mutta tädillä ei uni tullut millään.

Modasta katsoin mallien pikkukuvat ja mietin, että onpas aikalailla samaa tyyliä kuin Voguen sukat...no, sisäsivuilla syy selvisi;) Onnea tästäkin jutusta!

SatuU kirjoitti...

Onnittelut molemmista kivoista asioista!

Villasukka kirjoitti...

Onnea kaikin puolin! Tiedän tuon onnellinen täti -tunteen. Oma veljeni ei varmaan ikinä saa lapsia aikaiseksi, mutta viime joulukuun alussa, erittäin hyvät ystäväni kävivät (kolmannella käynnistyskerralla onnisti) hakemassa tytön ja minä leikin lapsellista isonveljen kanssa.

Samma kirjoitti...

Onnittelut sekä veljentyttärestä, että ansaitusta huomioinnista kotimaassakin (kylläpä siinä muuten kesti!) !

Päitsyli kirjoitti...

Onnittelut tädiksi tulon johdosta!

Modan sukkia olen minäkin täällä ihastellut. Maaseudun Tulevaisuuden Kantri-liitteestä luin, että ohjeitasi ilmestyy johonkin suomalaiseen lehteen, joten osasin vähän odotellakin. Tervetullut uudistus :)

Johku kirjoitti...

Onnea tädille.

Selailin Modaa heti postin kolahdettua hieman harmissani, ensi silmäyksellä ei tuntunut olevan mitään mielenkiintoista. Mutta sittenhän lehdestä pisti silmään tuttu nimi =) Kivat sukat olit suunnitellut.

outi kirjoitti...

Onnea tädille, pikkuneidille ja neidin perheelle! Uskaltaako täällä ruveta odottelemaan mukavia neuleohjeita myös alle metrin mittaisille... :)

pikkumyy kirjoitti...

Onnea tädille. Modasta miulle ekaa kertaa valkeni kuka sinä oot. Hassua, ettei oo missään nimi aiemmin pompannut silmille. Ollaan siis partiojutuissa pyöritty yhtä aikaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...