maanantaina, toukokuuta 04, 2009

Tänään oli tämmöistä - Today

Today

- Jälkiä äipästä ainakin 13 vuoden takaa
- Kalaverkot väreissä, selvitettyinä puikkareissa harmaalla saunan seinällä.
- Kevättä kengissä ja sukissa
- Rintamerkit on kuul, vanhin Monchhichi noin 25 vuoden takaa, uusin, Superman viime keskiviikolta
- Iskän istuttama krookus
- todiste siitä, että olen joskus käyttänyt (ja voinut käyttää) hiusdonitseja (toivottavasti käytöstä ei löydy kuvia)

Kuvat yksittäin.


Randomly today
- something from mum, behind 13 yrs.
- fishnets on the wall of the sauna. Love the colours
- Spring in my shoes :)
- Buttons, oldest Monchhichi behind maybe 25 yrs and newest, Superman, from last Wednesday.
- Chrocus planted by dad
- Prove. I really have used (and could use) scrunchies. Ouch. hopefully there is no photos where I wear it.

Photos separately

Ristiriitaisuudet, vastakkainasettelut ja sen sellaiset tuovat tiettyä komiikkaa eloon ja hykerryttävät nauruhermoja..
Rantasaunalta löytyy kalaverkkojen lisäksi yksi kalastusväline - World Wide Web.....

Koukkuuntumistako?
Olen nähnyt Twilightin kolme kertaa kuluneen viikon aikana. Sen maailma kiehtoo, värit, tunnelmat.. kaikki. Sinänsä leffa ei ole ihmeellinen, mutta siinä on jotain, joka sai tuijottamaan sen uudelleenkin. Seuraavankin näyttelijät on julkaistu.

Olen lukenut kirjat jo tovi sitten, suorastaan imemällä.. Nyt kuuntelen kakkoskirjaa äänikirjana, vähän joka paikassa, työmatkoilla, kaupassa... Ja samalla olen ihan pihalla :)
Yllätyin siitä, ettei lukijan ääni häiritse ja pystyn keskittymään kuunteluunkin, toisin kuin kuvittelin.

EDIT: Midnight Sun, käsikirjoitus sarjan viidennestä kirjasta, tapaaminen Edwardin näkökulmasta..ääähää.. pakkolukeahetinyt..

My sense of humour.. this kind of contradiction tickles my lauhg nerves. On the wall of the sauna - Fishnet and inter net, web, whate

I'm so hooked.
I have seen Twilight at least 3 times during last week. The movie itself is not very Great Movie, but there is something.. colors, scenes, feelings etc. Cast of "New Moon".
I have read the saga a while ago, infact I almost sucked it. And now, after movie, I had to download New Moon as an audiobook. Now I have listen it from yesterday everywhere.. and I'm so out of the real world :))

8 kommenttia:

Hannah kirjoitti...

Joo, Twilight ON koukuttava sarja. Joo, olen minäkin katsonut leffan useammin kuin kahdesti - odotan seuraavaa kuin hullu kuuta taivaalle.... :)

dri kirjoitti...

Twilight on Ihana.

Minä vietänkin aikaani Ravelryssä nykyisin lähinnä Twilight-foorumeilla..

Villasukka kirjoitti...

Enpä ollut huomannut - kiitos linkistä! Jospas se innostaisi tuon nelososan kimppuun... Luin siitä ekan pätkän ja arvaan mitä tulee tapahtumaan seuraavaksi, kaikki mahd. väärinkäsitykset ym, joten ei tällä hetkellä kiinnosta yhtään... Sen sijaan luin uusimman Donna Leonin (ei vielä käännetty) viikonloppuna. Nautinto, vaikka taas jäi lopussa enemmän kysymyksiä auki kuin alussa oli alunperin.

SatuK kirjoitti...

Mä en oo lukenu vielä nelosta, mutta vitosen kyllä.. sain kk sitten lahjaksi Vieraan, mutta se odottaa vielä hyllyssä tenttikauden päättymistä.

Voi tulisipa jo marraskuu ja toinen elokuva!

outi kirjoitti...

Sori tää on OT tästä leffajutusta (oon siitä ihan pihalla), mutta mulle tuli just MODA!!!!!!! Halusin vaan sanoa, että on tätä jo odotettukin! Kivakivahyvähyväjees!

Quickstep kirjoitti...

Onnittelut uudesta aluevaltauksestasi täällä kotimaan kamaralla. Olenkin miettinyt, kauan kestää, että sut haalitaan kotimaiseen neulelehteen.
Ne sukat ovat makeat.

Susi kirjoitti...

Minä olen katsonut leffan kolmesti ja luen kirjojakin nyt kolmattakertaa. Kuokuttavaa, töissä kuuntelen leffan soundtrackiä ja muita tunnelmaan sopivia biisejä.
Niin ja minäkin bonggasin Modan tänään! Onnea =)

Anonyymi kirjoitti...

Heh, kuvailit kuin mun elämää. Näin leffan ensin, pakko oli ostaa kirjat samantien. Ja lukea. Kirjaa ei tosiaan saanut käsistään ennen kuin takakansi tuli vastaan! Ja leffaa katson uudestaan ja uudestaan, laskuissa olen mennyt jo ihan sekaisin. Ja sekin vielä on samaa että mullakin on äänikirjat nyt ladattuina ipodiin. Tänään töissä aloitin kuuntelemaan eclipseä samalla kuin tasoittelin nurmikon pohjia :)

Modasta täytyy vielä onnitella. Upeaa! Sukat on makeimmat ja hienoa että saadaan uutta verta (huomaa sopiva sanonta twilightiin liittyen :D ) modan suunnittelijoihin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...