torstaina, toukokuuta 14, 2009

Lähes laitonta - Almost illegal

P5147945

Into piukassa, aloitettuja juttuja kaksi, lankoja kahteen uuteen, melkein valmiina yksi... Joskus mietin, et mitä jos, mitä jos iskee lamaluontoisuus, eikä päästä tulekaan mitään. Jos se tyhjääntyy tai jos ei enää kiinnosta yhtään. Mitä sit?
Nyt lähinnä tulee päästä ideoita sitä rataa, ettei niitä ennätä soveltaa, kehitellä, jatkotuottaa saati sitten neuloa. Luonnoslehtiöt pursuilee mystisiä viivoja ja söheröitä, joista ei saa ehkä selvää parin viikon kuluttua. Illalla ennen nukahtamista pursuilee palmikoita, kun herää, niin pitsineuleet rynnii silmäluomilla.
Mitä sitten, jos jossain vaiheessa tulee tyhjää?
Sit mä varmaan alan hitsaamaan.

Hamppua puikoilla. Hampusta tulee retale :) joka tulee ohjeena myyntiinkin ehkäpä kenties. Mielenkiintoinen ja mukava yhteistyökuvio, josta myöhemmin lisää.
Hamppu on itsessään uusi tuttavuus. Rautalankaa jos neulois, ni varmaan sama olotila, mutta luotan pesukoneen maagiseen voimaan. Haasteellinen materiaali, yhteistyö olisi suotavaa.

I'm so full of everything exciting ideas.. itches. Two just began projects, yarns for two, one almost ready... Sometimes I think, What if, what if I loose my enthusiasm or ideas or my head would be empty. Or knitting doesn't feel good. What then?
Now my head feels like it is full of sts, yarns, needles.. when I go sleep, I see cables, when I wake up laces crossing inside my blinkers... But what if some day I see only white and blank. What then?
Maybe I begin to weld then.


Hemp on the needles. Will be something... do not have a word in english :) loose and droopy :)). Interesting and nice co-operation. The hemp is new material for me.. iron wire? At least feels like it. But I trust my washing machine. Challenging material.

P5147946

12 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Intopiukee on mahtava tunne. Ja lamat menee ohi jos niitä tulee, sit on taas ideatulva :)

Annina kirjoitti...

Lamat tulee ja menee, onneks on luonnoslehtiöt ;)
Blogissani on sulle tunnustusta. Tässä toimintaohjeet: Mene blogiini, kopioi sieltä kuva omaan blogiisi, nimeä blogit joille sinä hlauat antaa tunnustusta ja ilmoita heille. Linkitä blogiisi keneltä sait ja kenelle annoit tunnustuksen. Tämähän on sitten tietysti ihan vapaaehtoista ;)

BTW, Retale on mahtava!

Taina kirjoitti...

Mulla on kans hamppua puikoilla. Pakko neuloskella vähitellen ja siitä huolimatta meinaa sormet kipeytyä - neuletiheys mallia pelti. ;-) Jokin siinä kuitenkin viehättää. Mielenkiinnolla pesua odottelen minäkin.

Kristel kirjoitti...

Itse neuloin kirjarutistuksen jälkeen kuukausia peittotilkkuja... Kyllä sekin lama sitten lopulta hellitti, ja nyt on taas mukavasti ideoita enemmän kuin aikaa. :)

outi kirjoitti...

Siis lamathan on akkujen latausta varten. Sitten taas punkee uutta niin että hirvittää. Ja tauon aikana voi ihmetellä niitä muistikirjoja. No hätä.

Terhi kirjoitti...

1+1=2 :D

(ehkä)

tikru kirjoitti...

Terhi - Ehkä :)

Kristel, melkein kauhulla seurasin sun tilkkuja, mut helpotti ku luomisinto palas sinnekin :)

Anniina, kiitos tunnustuksesta.

Taina :) Se tuntuu pehmenevän myös puikoilla aika hyvin. Metallipuikko käytössä.

Outi ja Villapeikko, juu-u. Menee ne ohi, ehkä. Vielä ei oo ollu ku ihan pieni sellanen :) Mut se meni ohi neulomalla :o

kathryn kirjoitti...

Hello Mari! I have a request for you, while your head is still happily full of ideas ... how about a lacy summer cardigan? Like your beautiful stockings, but for the body instead of the legs?

juli kirjoitti...

Tao niin kauan kun rauta on kuumaa, ja tallenna kaikki ideaT muistikirjoihin niibn, että saat niistä selvän vaikka kymmenen vuoden päästä. Ey ehkä tajua kuinka pitkä, ja ssmalla lyhyt aika kymmenenkin vuotta on. Muoti kulkee omia latujaan, mutta ihmisen perusolemus pysyy aina, ja sen myötä perus-neulesuunnittelu(kin). Ideat on kuin rahaa pankissa, kuvainnollisesti ja konkreettisestikin.
Ihailen sun mallejas.

juli kirjoitti...

Ja anteeksi kirjoitusvirheet. Ei olisi pitänyt näppäillä niin innokkaasti :D

tikru kirjoitti...

:) Eiks pääasia et saa selvää.

Nimetön kirjoitti...

Retaletta mielenkiinnolla odottaen, ois just tuota hamppua varastossakin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...