sunnuntaina, toukokuuta 24, 2009

Vauvaraitaa - Baby Stripes

Vauvaraitaa - BabyStripes

Lanka/ Yarn Anchor Style Bamboolo 70% Bamboo, 30% Cotton
Puikot / Needles 4.0 mm ja 4.5 mm

Lankaa kului lähes täydellisesti 4 kerää eli 200 g. Itseasiassa lanka meni niin tiukalle, että nappilistaa tehdessä piti valita se väri, jota oli eniten, eli sininen ja lopulta pääteltävä valkealla, kun sininen loppu kesken. Lanka oli mulle uus tuttavuus, anti-allergista, anti-bakteerista ja lähes anti-pääteltävää. Halkeilee kovasti ja on liukasta sekä pehmeää. Kestää konepesuakin. Tosin päättelyistä en niin tiä.

Mittoja vilkuiltu vähän sieltä ja täältä, malli hyvinkin simppeli ja perustavaa laatua oleva. Koko on noin 60 cm. Tosin ehkä vähän hakusessa, eli voi olla jopa 70 cm, mut ei sentään 170cm. Hilpeintä on tuo huppu, se peittää lähes kaiken muun alleen... tosin mahtus ehkä koko pikkuneiti tuonne.

This little hoodie took all 4 skeins of the yarn. Bamboolo is new yarn for me, anti-bacteria, anti-allergy and almost anti-finishing. It does slip and slide and be so soft that almost took my nerves. Should be machine washable, the yarn, I don't know are my finishings.

The hoodie is very basic, I took measurements here and there and tried to make size 60 cm, but it could be for 70cm, at least not 170 cm. Funniest thing of the hoodie is that hood, it covers everything else. Maybe a little princess could be in the hood at first.

Vauvaraitaa - BabyStripes

6 kommenttia:

Quickstep kirjoitti...

Ihana kokonaisuus. Raikas, söpö, suloinen. Monimutkaiset neuleet ansaitsevat kaikki huokaukset, jotka saavat osakseen. Mutta kaunis neule syntyy myös oikeista väreistä. Niinkuin tässä :)

marianne kirjoitti...

Raikas ja kesäinen neule. Neuloin juuri pipon samasta bambulangasta, kun tädiltä oli tilattu kevättakkiin sopiva pipo, ja tästä langasta löytyi soviva sävy. Kyllä, lanka oli todella halkeilevaa, ja Lina-pipon, joko knits blogista, ohje sisälsi kierteisiä oikeita, mutta vaikka on omiakin lapsia niin niille siskon lapsillekin tulee tehtyä kaikenlaista itseä säästämättä.

villapeikko kirjoitti...

Ihana! Ja lanka kuulostaa hyvältä, vaikka ei päättelyn kannalta sitä oliskaan :)

Katt kirjoitti...

love the colours..and its a great little hoodie.

i am sure it will be well loved and worth it after all the effort it took you :)

Hege kirjoitti...

Great colors!

Satu H kirjoitti...

oi, söpöyttä, olematta liian ällöä. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...