perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Randomisti - Random

P6128350

Asentelin puhelimeen Opera Minin ja noin 7. Yrityksen jälkeen sain sen jopa toimimaan. Myös Agile messenger suostui yhteistyöhön. Olisin kaivannut mozillan selainta koska tulikettu on omassa läppärissä ja kirjanmerkit yms ois saanu helpoiten sitä kautta.

Seuraava projekti taitaa olla taistelu kalenterista ja sen synkkauksesta. Haluaisin käyttää puhelimen omaa ja synkata sen googlen kalenterin kanssa.. Ohjelmia tähän on, mut maksullisia ainakin pätevimmän oloiset. Miljoonia kikottimia tarjolla, mut miten osais valita ittelleen ne toimivimmat..

Hyvänä apuna on ollu matkapuhelinfoorumi, jota kannattaa vilkaista esmes uutta puhelinta harkitessa. Linkit läppärillä kera kuvien. Otin päivällä toriostoksista kuvia.
Enää se ei kaikista onnistuiskaan sattuneista syistä..

I'm testing my phone.. Install Opera Mini and at last got it work also. I would like to get Mozillz browser, I use
firefox on my laptop, but this is good for now.
Agile messenger works also. Next google calender sync with mobile calender.

Links an photos from laptop, this ain't so fluent with this thing yet. I took photos of my shoppings from market place before.. For some reason it is impossible now..photoshooting all of them I mean...

EDIT:
Random thoughts only in finnish this time.

Pientä hienosäätöä tekstiin. Sen verta paljon käyttäny näppistä ja tietokonetta, että tuo puhelin tuntuu kaikkine ominaisuuksineen silti tuskaiselle tähän hommaan :) mutta tosiasiahan on, että jo nimi "puhelin" kertoo sen, mitä sillä noin alunperin tehdään... tosin tänään onnistuin olemaan vastaamatta useampaan kertaan :) tai sähläämään näppäinten kanssa jnejne.

Yksi ominaisuus mikä kiehtoo ja saattaa tulla käyttöön enemmänkin on "aktiiviset muistiinpanot", jossa voi pistää ylös kirjoittaen, puhuen, kuvana tai videona. Ihan loistavaa ideoiden, ajatusten, keksimisten ylöslaittoon, etenkin silloin kun kynä ja paperia ei ole lähellä. Viehätyin kovasti tuosta äänittämisestä, koska kirjoittaminenkin hidastaa ja rajoittaa ajatuksia verrattuna esim piirtämiseen. Voin höpötellä idean ylös itselleni. Haaa :)


Ootteko koskaan miettiny, et mitä meistä jää jäljelle tuleville sukupolville... mikäli tekniikka toimii, voi olla hurjasti enemmän läsnä kuin vain sanoina tai valokuvina.. videoina, äänitteinä, linkkiverkostoina jnejne. Tai jos tekniikka ei toimi, niin katoaa puff..


Imuttelin myös Youtuben ja voilà testasin hakusanalla knitting.. ja kasa tutoriaalejahan sieltä lävähti. Myös ylen arkiston videot toimii näppärästi, areena ei tuntunut toimivan, mutta en jaksanut säätää.

Twitteriinkin sain yleiselle puolelle päivitykset. Sähköpostit toimii buenosti ja kaikki meni autoasennuksilla. Työpostin lykkään myöhemmin, sattuneista syistä jätän sen elokuulle :)

Akun kesto tällä kierroksella oli reilu vuorokausi, mutta yhä edelleen hurjalla wlan-haulla ja käytöllä. Puhunut en ole kamalastikaan..köh.. en. Ja lenkillä oli radio päällä. Toivottavasti normikäytössä akku kestää vähän enemmän, toisaalta saahan sitä latailla öisin. Radio toimi hyvin ja kanavien automaattinen haku verkon kautta osu kohdalleen. Myös kuulokkeet on perushyvät, tykkään etenkin punotusta päälisestä, ei jumittele solmuun pahasti. Toisaalta juostessa tykkään ennemin pitää korvantaakse sangalla meneviä, jotka pysyy kunnolla päässä.

Jostain syystä tekstareita on muutamia jäänyt tulematta, ulkomailta lähinnä, ja en keksi kyllä mitään syytä miksi. lähetys onnistuu kyllä ja kotimaassa olevista tulee mulle viestit ok. Liekö tuossa joku sensuuri-ominaisuus :)

Marimekko

4 kommenttia:

tea kirjoitti...

toi kangas on mun syntymavuotena suunniteltu... et niin oon vanha vaikka oonki ihan teini! =) ja sun kanny on snobi... =)ei se kaikkien viesteja nayta!

outi kirjoitti...

Jep. Siinon sensuuri. Sellanen suodatain, joka haistaa tai nappaa ilmanväreilystä, että nyt on tikrulla sen verran sutinaa ja päänhöyryä, että se on unohtanut olevansa lomalla. Karsii parit lisäkiihdytystä aiheuttavat viestit, että joutais se nainen vähän huilimaankin. Tai vaikka sinne lenkille. Ja ilman lelua?

Piiku kirjoitti...

Ihmettelen aina niitä puhelimen lisäominaisuuksia - puhelintahan minä tarvitsen. En jaksaisi ihmetellä ollenkaan noi kauaa, mutta tuntuu siltä että sinulla on ollut HAUSKAA! ja mitä kaikkea sieltä löytyykään - pyörittelen silmiäni ihmetyksestä....

Tiina kirjoitti...

Tekstareiden saapumatta jäämiseen voi olla monta syytä... varsinkin jos viestit tulevat toisen operaattorin verkosta käsin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...