torstaina, kesäkuuta 11, 2009

Maalattua - Painted

Paited

Maalailin tulevan koiranruokaboksin (Vuh-projekti) kehikon kappaleet kertaalleen ja hyvältä näyttää. Yllättävän eläväksi jäi tuo pinta ja jääkin vaikka vetelen vielä toisenkin kerroksen. Pidän siitä, että puu näkyy läpi.

Maalina on Teknoksen Futura huonekalumaali puolikiiltävä, värinä musta ja vesiohenteista tavaraa, mikä meikäläisen sotkiessa on tooosi hyvä. Pääsin tutkailemaan maalin sekoittamista ja meinasi nenä jäädä väliin. Nyt iski himo maalata muutakin...

I painted the food table for the Dog (size of a little calf) and project is called Vuh. I paitend the framework once and looks good. Suprisingly vivid the surface, I like it.

The paint is Teknos Futura for furnitures, half shiny, black and water solvent, which is good when I'm using the brush. I would like to paint more....something..

Paited

Puhelimesta väliaikatietoja.
- Akku kesti vajaan vuorokauden ekan latauksen jälkeen, räpläsinkin kyllä urakalla. Nyt näyttää paremmalle.
- ennakoivan tekstisyötön kun sai pois, niin iso näppis on tosi hyvä. pitää harjotella ton syötön kanssa eloa joskus, mut nyt ainakin suoraan kirjotus tuntuu paremmalle.
- kalenterin tapahtuman toistoa en saa/osaa säädettyä päälle. Murrr.
- podcastit voi lykästä muistikortille itsetehtyyn kansioon ja laite osaa tulkita ne podeiks, kuten myös musat, kuvat yms. se hakee mediasoittimeen automaattisesti. Tykkääntykkään, turha säätö jää pois.
- miksei puhelimessa voi olla copy-paste-toimintoa, vai onko niissä? :)

5 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Kyllä ainakin mun puhelimessa on copy/paste. jotenkin niin että kirjoitat ensin, sitten valinnat->merkitse->kopioi ja myöhemmin sitten liitä. Jotenkin tuohon malliin se meni...

Nunt kirjoitti...

Ottaa sen ohjekirjan käteen ja lukee, tikru-hyvä ;)

(vinkki, sivu 29 suomenkielisessä oppaassa...)

tikru kirjoitti...

:)) Juuh.. btw s. 27 :) Kiitos. Inhoon web-osotteiden yms. kirjottamista ja toi helpottaa kummasti.
Hitsi.. kysyy mitä vaan ni aina joku tietää :)

Kyllä mä luen ohjekirjaa, viimehädässä :)

Villasukka kirjoitti...

Meille saa tulla maalaamaan yhden kappaleen keittiöitä ja tapetoimistakin olis...

Copy-paste on tähän mennessä puuttunut applen laitteista, mutta nyt se on niihin suuren mediahässäkän ohella tuotu - luin jostain, olisko ollut verkkoblogista?

Tuo puhelin tuli jo uniinkin - pakko, PAKKO, saada.

satumh kirjoitti...

mimmonen koiruus teille tulee?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...