sunnuntaina, heinäkuuta 26, 2009

Ja ne lankaostokset..

Only finnish this time. Links are yarnshops in Helsinki and yarns.

Helsinki
Menitassa on melkein Kaikkea. Ja kuulin huhun, että puoti olisi avaamassa verkkokauppaa ja ei se olekaan pelkkä huhu..kääks.

Helsinki

Varoittelin matkassa olevaa, lankakauppoihin jokseenkin tuskastunutta
teiniherraa puolison valinnasta, että kannattaa valita sellanen, joka ei neulo, sillä tuleva anoppi on lankahullu ja jos puolisko on kans, ni tulevaisuus on varsin villainen.

yarns

Rowanin wool cottonia ostin testimielessä pari kerää Menitasta. Jostain syystä keltainen on alkanu tuntua mukavalle värille. Ruskean kanssa siitä saa retroa. Toinen yllättävästi silmää miellyttävä on violetti. Mä en oo violetin ystävä ollu oikein koskaan, mutta nyt kassista löyty Rowanin violettia felted Tweediä 5 kerää. Ajatuksena hihatin, tai jotain vastaavaa. Se saattaa matkalla vielä muuttua, mutta lanka on niiiiiiiin ihanaa. Samaa lankaa lähti matkaan Fiinaneuleesta harmaana ja rosana keräset.. pipoon. Nekin. Fiinaneuletta ettittiin tovi, koska mulla oli kännyssä vanha osoite, mutta onneksi netti pelasti ja kadulla surffistelimme lopulta kulman taakse oikeaan osoitteeseen.

yarns

Sypressistä ostettiin samikset, molemmilla oli kädessä Fame trendit, uutuudet, pitkällä liu'ulla olevat sukkalangat. Harmaana ja sinisenä. Harmaata yritin jo testata huiviksi, mutta aivotoiminta oli heikkoa testihetkellä, joten odotamma parempaa aikaa.

yarns

Priimassa vallattiin puolet kaupasta ja lopulta mä ostin "vaan" kaks kerää Noron Silk Garden Sockia, toinen valkeena ja toinen sini-vihreänä. Ei oo aiempaa kokemusta tästä, joten pitihän sitä.. vaikka täytyy kyllä sanoa, että kotimaan apaut 20€ kerä on aika suolainen hinta verrattuna verkkolöytöihin. Ajattelin ehkä baktusta tuosta vaaleasta. Ehkä.

yarnsyarns

Ja jotta lanka ei loppuisi niin sitä tuotiin mulle myös Italiasta. Zara plussat purkkapinkkinä on Roota varten, teen sen veljentytö(i)lle. Pakkosaadatehdä.

yarns

Hyrcus
on kashmiria. Täyttä. Taivaallista. Sitä laitetaan kaulalle, tavalla tai toisella, tai sit silitellään vaan kerinä pakkasessa.

yarns

Sain myös mustan vyyhdin huivilankaa riekaletta varten ja ostin French Girl Knits-kirjan.Käytiin me toki myös Vihreässä Vyyhdissä ja Porvoon teeteeshopissa, sekä Riihivillan kojulla, mutta yllättäen niistä selvisin ilman investointeja. Neulomaan en ennättänyt kuin pari kerrosta, ja nekin meni purkuun, joten varsin antoisa reissu monella tapaa.
Kiitos jälleen seurasta, majoituksesta, huvista ja hoidosta. :) Sekä gps-ohjaimena toimimisesta.

7 kommenttia:

Liina kirjoitti...

No voi hiisi, oltiin just kans Helsingissä, olispa ollu hauska törmätä jossain lankakaupassa :)

tikru kirjoitti...

ois :) meidät ainaki ois tunnistanu metelistä.

Nina kirjoitti...

Mulla on taas pahaa lankakateutta. :)

Elli ja Aura kirjoitti...

Heh, on se jännää huomata miten Helsingissä retkellä olevat käyvät lankakaupoissa joista ei itse edes ole kuullut. Vaikka siis asuu naapurikaupungissa...
Elli

Maiju kirjoitti...

Voi mikä taivaan uutinen tuo Menitan nettikaupan avautuminen.. ja juuri kun muutin pois Helsingistä, täydellistä!

tricobsession kirjoitti...

this is just a dream ...

Annastiina kirjoitti...

Menitan nettikauppa!!!! Ooh aah... toivottavasti ne myy ulkomaille! Ihania lankoja olet ostellut :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...