maanantaina, elokuuta 10, 2009

End of..

On the road again

Oltiin reissunpäällä. Nähtiin paljon. Vallattiin Villapeikko-residenssi toviksi ja käytiin me lankakaupassa..lankakaupoissakin, mutta vain Yksin vyyhti lähti matkaan. Kamala takaisku tai kerrankin harkinta mukana. Eh.. jaa-a. Kipeenä? Vem Vet..

On the road again

Tamminiemi on upea paikka. Ganeshaskin kävi siellä :) Oli kiva tavata ja Mattihan se.

On the road again

Löydettiin itsemme myös varsin miellyttävästä, ja koiraystävällisestä paikasta. Korjaamolta, suosittelen.

On the road again

Työt. Alkaa. Kävin tänää koululla, Salli leikki koulukoiraa ja pissi naapuriluokan lattialle, makas pöydän alla ja söi mustaviinimarjoja. Mä tein vaan viimeistä noista.
Oishan lomaa viettäny vieläki.. ei käyny aika pitkäks.
Puikoilla taas uutta. Pitäkää peukkuja, et se toimii.

Visited Helsinki, met Villapeikko and Ganeshas. Eat in the great place, bought only one skein yarn and visited Tamminiemi. Work tomorrow. Shit. Summer is gone, again. I want to be on holiday..

7 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Pidetään peukkuja. Ja toivotetaan kaikesta huolimattaantoisaa uutta lukuvuotta. Eli tsemppiä kaikkiin koitoksiin!

villapeikko kirjoitti...

Residenssin ovet jatkossakin avoinna :)

Anonyymi kirjoitti...

What about publishing a book of your designs? They are so beautiful! You could make a living doing that instead of having to work at something you're not crazy about doing - ?

Kaislikko kirjoitti...

Vau! Upeita ovat sinunkin luomuksesi!

Onnea koulu-työvuoteen! Oon itsekin alalla ja niinpä ihmettelen, missä välissä sinä ehdit kaikki ihanuudet suunnitella ja laatia?

JA kuten edellinen kommentoija: alapa pohtia kirjaa meidän iloksemme. Kirjaa kun on paljon mukavampi käyttää kuin nettiä.

Voimia ja iloa!

Sussu kirjoitti...

Sori että taas vaivaan Sylvijutuilla. Ohje tuli onnellisesti, vaikkakin sen pikkumutkan kautta, jossa autoit naista mutkassa (kiitos siitä!). Tilasin sitten langat Wool Trend -nimisestä nettikaupasta kesäkuun alkupuolella. Maksoin lähetyksen. Viimonen päivä kesäkuuta sain viestin, että paketti on postitettu. Tähän päivään mennessä sitä ei ole tullut. Pistin kyselyä menemään, jotta kertoisivat, mikä tässä vois mättään. Ei vastausta.
Siispä kainosti kyselisinkin sinulta vinkkiä luotettavasta nettilankalasta, josta voisin tilata ne Atlantic -langat.

(Terkkuja Sallille, eritoten Paavolta, joka tuhisee tossa lattialla - turkki märkänä lenkin jäljiltä.)

tikru kirjoitti...

Sussu, Välillä jenkeistä tulee ihan hullun kauan paketit, mutta pyydä niiltä seurantakoodi ja nosta meteli, kyllä maksettu tavara täytyy saada ja firman vastata. En osaa sen tarkemmin neuvoa, mutta itse kyselisin Briggs & Littlen kehräämöltä suoraan.

Sussu kirjoitti...

Kiitos - kärsivällisyys on siis valttia. Tässäkin.

Nyt kävi kuitenkin niin, että kun hermostuin ja ryhdyin anelemaan apua, alkoi tapahtua. Tänään nimittäin tuli postissa tullilappu Wool Trendsin paketista, joten lupaavalta näyttää. (Täytynee ryhtyä pelihousujen revintään tulevaisuudessa aiemmin, josko vaikka auttais.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...