maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Punaista - Red so red

puna

Pirtin kehräämön hahtuvalankaa (4ply) pari isoa vyyhteä (apaut 200g), 7 puikot ja vähän aikaa.
Lapasissa 26 s, pipossa ympäryksessä 60.
Pesu konehessa ja kuivatus vapaasti. On vieläkin vähän isot, mutta ei haittaa menoa. Lapasiin voi tyrkätä sisälapaset eniveis.

Sallikin tykkäs. Nam. Sillon hyvä maku lankojen suhteen.. tai no huono neulomusten, isovelisukat jäi raahausasteelle, mut sekä portugalin villasta, että laamasta tehdyt lapaset on pureksittu rikkipuhki. Perhanan piski :)

PB150283


The yarn is Pirtin kehräämö's unspun 4ply about 200grams. Needles  7mm and little time to knit. The mittens 26 sts, the hat 60 sts. Washed in the machine and let dry. A little big still, but no matter, I can use other mittens inside and hat could always be a little loose, at least not too tight. 


Salli loved also. Yammy. She has got good taste about yarns. Any acrylic-blend is not so good, but the mittens knitted the wool of Portugal and lama, she ate. Damn dog :)

Punaista.

3 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

;) Lemmikit laskee verenpainetta... Ja vaikka ja mitä. Meillä onneksi tuo koiruli tuli taloon melkein aikuisena (11kk) joten pennuimmat tuhonsa oli tehnyt jo kasvattajalla, mutta kyllä tuokin on jokusia lapasia nirskutellut rikki. Kissamme poikkeaa muista lajitovereistaan sillä ettei ole yrittänytkään kurittaa lankakeriäni :o

berenike kirjoitti...

Mutta on hienoa, että olet valinnut itsellesi yksilön, jolla on makua :D näin tahdon aina kertoa itselleni, kun minun koirani ei suostu syömään kuin gourmet-ruokaa.

Ihanan väriset, pipo ja lapaset! Juuri tuommoiset kirkkaat värit sopivat tulevaan kaamokseen! Kutistuiko lapaset kauheasti alkuperäisestä koosta?

Satu H kirjoitti...

ihanat, punaiset, sanoinko jo että ihanat? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...