keskiviikkona, maaliskuuta 31, 2010

Väriä elämään ja häntä

Veljen plussaksi taitojen ja huonon huumorin lisäksi on laskettava hyvä maku puolison valinnan suhteen. Käly on kampaaja ja mun pääni on täynnä uusiutuvaa luonnonvaraa koekäyttöön. Tänään sain testiraitoja viimeviikkoisen värin päälle. Tykkään kovasti. Etenkin kun kampaamokäyntiin kuului teenjuonti sekä isosilmäinen, voimakastahtoinen(isintyttö) pikkuneiti kera söpöisen isosiskon.

Päivä töitä, sit ois lomaloma. 


With other great skills my brother has good taste about woman, my sister in law is hair dresser and my head is full of hair to test and use.
Today got I stripes on the color dyed last week. Me like. And the service included cup of tea, big-eye, strong will baby girl (dad's girl) with cute big sister.

A day at work until Easter vacation begins. 

I have forgot to show one knitted piece here, a Tail. The yarn is Novita Fox and needles something. It works. I have seen.

Yksi jo tovi sitten valmistunut neule on ollut esittelemättä... nyt se oli eksynyt kuvaan vahingossa, joten tässäpä. Se on Häntä. Lankana Novitan Fox ja puikot kokoa jotain. Se toimii, oon nähny.

3 kommenttia:

villapeikko kirjoitti...

Hieno tukka!
Ja Häntä on hyvin aidon näköinen :)

villasukka kirjoitti...

Vierailulla blogissasi, ihana.

Hyvää Pääsiäistä!

Nina kirjoitti...

Ihku tukka! Tää olis vähän kade. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...