sunnuntaina, kesäkuuta 06, 2010

Silti - Still

1

Unohdin kertoa koiruudelle, että ollaan lomalla, ei aikaisia aamuja. Neiti herätti tasan 6.00. Mut ei se mtn, kaunis päivä ja upea aamu. Ei kiirettä eikä huolta. Tehtiin pitkä kävely ja seuraavaks kaffen vuoro. Taidan lukaista pari kaverin ohjetta läpi ja tarttua itsekin puikkoihin.

I forgot to tell the dog, that we are on holiday, no early mornings.. She woke me up 6.00am. But, there is beautiful day and morning, so no worry and no hurry. We made long walk and next coffee. Have a beautiful Sunday.

4 kommenttia:

Martine kirjoitti...

Que la Finlande est belle! Et quelle chance tu as de vivre là-bas......

morso kirjoitti...

Koirat ja "nahkavekkarit" elää pysyvästi samaa rytmiä oli pyhä tai arki. ;) Toivotttavasti koiruus vähitellen tottuu lomarytmiin. Nahkavekarit meillä herätti kesät talvet kuuden pintaan, kunnes nyt murkkuja pitää olla kiskomassa sängystä.

Teidän koiruus on kyllä niiiiiin suloinen, että voisin epäkoiraihmisenä sortua ottamaan koiran sun kuvien perusteella. onneksi on allergiaa. ;)

Katju kirjoitti...

Ihanaa lomaa, kyllä se koirakin sen kohta huomaa.

Martsuli kirjoitti...

Heh.. on niin kateellinen sulle kun sulla on jo lomaa ja pitkä sellainen! Meidän koira on joustava ja elää sen mukaan miten mekin (kehu kehu) eli ma-pe lenkille 6:40 mutta la-su vasta klo 10.. en tiiä mistä osaa lukea, että tänään on la eikä tarvii herätä aikaisemmin. Onneksi osaa jostain sen lukea :) Hyvää lomaa sulle ja koiruudelle ja muillekin!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...