keskiviikkona, joulukuuta 08, 2010

Almost missed the Gilmore Girls

What?

I spent almost whole weekend working with sketches, drawings, knittings etc... and our television was occupied... Luckily I have an iphone and Booxtv on it. So I didn't miss the Gilmore Girls...


Minulla on nyt käytössä rinnakkain Nokian e75 ja Iphone 3G ja täytyy sanoa, vannoutuneena nokialistina, että taitaa merkki vaihtua seuraavan puhelimenvaihdon yhteydessä. Noksu on taas levällään, kuorenpalat vaan lentelee ja näppikset rutisee, samassa käytössä oleva iphone on kasassa, ehkä muutamaa naarmua rikkaampana.. mutta mikään ei ritise, ratise eikä natise.

Käyttöliittymästä voi vaan sanoa sen, että nokialaisten insinöörien taidonnäyte on kyllä insinööreille suunniteltu (ei pahalla insinöörejä kohtaan), ja iphone ihan taviskäyttäjälle.. periaatteessa kaikki toimii yhden klikkauksen päässä, nokiaa käyttävät tietänevät kuinka monta kertaa pitää painaa ok/kyllä eri nappuloista päästäkseen vaikkapa ladattuihin sovelluksiin. Nokia kuitenkin voittaa vielä kamerassa ja gpsn tarkkuudessa sekä tietty gps-toiminnassaan, tykkään myös näppiksestä, vaikka pikkuhiljaa totun tuohon kosketusnäytönkin näppikseen.

5 kommenttia:

mirzu kirjoitti...

Ah, kiitos ihanasta vinkistä (booxtv)! Kaivannut välillä jotain vastaavaa, mutta ei ole vaan saanut aikaiseksi etsiä sopivaa sovellusta :)

Marsvin kirjoitti...

Kyllä iPhonen käyttömukavuus on ihan toista luokkaa. En varmaan enää osaisi edes käyttää Nokialaista :-) Joskus jos pitää lasten kännykällä jotain tehdä, niin menee tosi kauan, ennenkuin löytää esimerkiksi tekstiviestit ;D

Clementintje kirjoitti...

I love Gilmore Girls,have all the dvd boxes and watching all over again!
Happy knitting

Pohtija kirjoitti...

Täällä yksi aiemmin Nokian nimeen vannonut takin kääntäjä toteaa, et iPhone on kyl eri planeetalta. Käyttömukavuus ja monipuolisuus ihan superia.
Ei ole paluuta entiseen.

Lilly kirjoitti...

I love love love the Gilmore Girls..
I've got all seasons here in my shelf and if i had a bad bad day, i sit and watch and episode.. they are great!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...