sunnuntaina, joulukuuta 12, 2010

Sukkia aivastamalla - Socks by sneezing

Baby stripe socks

Välissä kaiken muun pikkuiset sukkaset tyttövauvalle... Ne valmistuvat suorastaan aivastamalla..Päättely enää puuttuu. Jostain syystä puikoilla on myös autoja. Keltaisia autoja.

Between everything else, socks for a little baby girl. So fast to work.. only endings might take time.
For some reason I have yellow cars on my needles.. weird :)

4 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Keltaiset autot kuulostaa mielenkiintoiselta!

Päivikki kirjoitti...

En usko, että vika on ohjeessa, vaan enemmänkin siinä, että miun olisi pitänyt neuloa M-koko tai sitten miun käsiala tiukentui neuloessa. En ole mittaillut valmista neuletta ja verrannut ohjeen mittoihin. Annan takin olla vähän aikaa kaapissa. Luultavasti sen jälkeen pidän takin kuitenkin itse. Miulla on myös veljentyttöjä, joille takki sopisi hyvin.

Päivikki kirjoitti...

Mie mittasin takkini ja sen alaosa oli 85 cm (ohjeessa pienin koko oli 83 cm). Olen siis jo kastellut ja venyttänyt takkini. Katsoin vielä tiheydenkin ja se ei ollut muuttunut. Miun olisi selvästikin pitänyt neuloa seuraava koko. Vika on siis omani - no opinhan tästä olemaan vieläkin tarkempi mittauksissani. Laitan tämän saman vielä blogiini, niin ettei kukaan luule, että vika olisi ohjeessa.

tikru kirjoitti...

Päivikki.. voi se vika aina olla ohjeessakin, ja kiitos palautteesta joka tapauksessa.. yritän huomoida jatkossa toiveita tältäkin kantilta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...