sunnuntaina, tammikuuta 30, 2011

Nyt ois sunnuntai? - Is it Sunday?

kutsu

Loppuviikko on mennyt hulistessa ja alkuviikko jatkuu samaan tyyliin, mut ei se mitään, mä tykkään, kunhan vaan saa nukkua välillä.

blau tinte wollmeise

Torstai toi tullessaan vahinkoWollmeiset, eli yritin tilata, menin paypaliin maksamaan, niin en saanut maksettua, palasin kauppaan ja ostoskori oli jo tyhjä, joten aattelin et eipä tainnu tilaus onnistua. Tuli vahvistus ja silti epäilin ja lopulta tuli ilmo, et ois lankaa tulossa ja maksaakin sais. No maksoinhan mä, Blaue Tintea Twininä kaks patukkaa. Jei.

I have been busy, just busy. I like to be busy, but I need to sleep. 
I got my accident-Wollmeises by post on Thursday. Yep, accidental yarn, Wollmeise. I visited her shop and got 2 skeins in my basket, went to paypal and there were problems to sign in, so I couldn't pay. I went back to shop and found out that my basket is empty. So that's that. But then I got email from Wollmeise that my order is coming and pay here... etc. I paid and now I got 2 more skeins of Wollmeise. Blaue Tinte, Twin. :)


Today I have all other things in my mind than yarn and knitting. And that was good. 
Little brother's sauna will be awesome. He really Can. 

Tänään oli ihan muut asiat mielessä kuin lankaset ja neulominen.

Velipojan saunasta on tulossa varsin päheä.
IMG_7848
IMG_7854


hand

IMG_7813

3 kommenttia:

tea kirjoitti...

Upea sauna! <3 Ja ihanat WMt... =)

WorstedKnitt kirjoitti...

Joskus noinkin :) YllätysWollmeise on aika hauska sana!

ulla kirjoitti...

Luin minäkin Wollmeisen sivuja ja valitteluja, miten nettikauppa on melkein koko ajan tyhjä, kun vain hän tekee niitä lankoja eikä yksi ihminen ehdi enempää kuin ehtii. Olin katsellut niiden hienojen lankojen kuvia jo aiemmin ja niitä muita sivuja sillä sivustolla myös. Mutta nämä uudet sivut ja valittelut nähtyäni ajattelin, käykö tässä vielä niin, että nettimyynti loppuu kokonaan ja jossain vaiheessa myydään vain puodista paikan päältä. Yksi ihminen ei jaksa määräänsä enempää. Hänen voimansa loppuvat, kun mikään ei riitä, kun niitä hienoja lankoja tahtovat niin monet kaikkialla, ehkä minäkin, jos vain onnistuisin ostamaan, löytämään niitä. Mutta minun pitää tyytyä tavallisempiin lankoihin ja ovathan monet niistäkin hyvin hienoja.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...