lauantaina, huhtikuuta 02, 2011

Huijareita liikenteessä!

Niinhän se meni, kuten moni arvaili, että huijaustahan tuo edellinen viesti oli. Aprillipäivänä kun moinen on sallittua.

Ilulle, Tuulialle ja Markalle kumarrukset ja terveiset, työtänne ja taidettanne arvostetaan selvästi. Mietinkin, että olisiko se Noro-yhteistyö loppujen lopuksi merkittävää, koska eihän me tiedetä kuka on Noro-lankaväri-suunnittelija. Nuo mainitut ja monet muut indie-värjärit tekevät ilman Noroakin upeaa työtä ja tuottavat lankaherkkuja meille kaikille ilman suurta firmaakin. Ja/tai ehkäpä juuri siksi.

Kiitos kaikille vastanneille.  Arvonta ei ole aprillipilaa, vaan ihan eilisten synttärieni kunniaksi arvon illemmalla kaikkien rohkeasti veikanneiden kesken palkinnon; kirjan ja vähän lankaa. Kirja on Vogue Knitting Mittens and Gloves, ihan vaan suomalaisen kesän kunniaksi. Lanka on aiheeseen liittyen Ilun villa-bambu-sekoitetta ihanaisen harmaana.

IMG_8945

The blog post of yesterday was April fool :), but the lottery is not. I want to give the book and the yarn for someone who left the comment, just because yesterday was not only April fool day but also my birthday.

3 kommenttia:

Succaplokki kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Nimetön kirjoitti...

Jo minä mietinkin, että Ilun kangat ovat tyylikkäämmän värisiä kuin Noron. Näiden muiden värjäreiden tuotoksia en tunnekaan.

ilu kirjoitti...

Tämä oli niin hauskaa!

Ja kiitän kaikkia minua ehdottaneita, onhan tämä suuri kunnia!

Nöyränä
ilu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...