lauantaina, syyskuuta 10, 2011

Johan oli päivä - What a day!

IMAG0726Työviikon päälle "työlauantai" ei houkuttele hirmuisesti. Etenkin kun herätys on aamulla vaille viisi ja luvassa junassa istumista tunti jos toinenkin. Mutta kuten aiemmista postauksista voi päätellä, ei se sitten ollutkaan Työlauantai. Ihan harrastamisen ja hauskanpidon puolelle meni. Yksi niitä päiviä, joka fyysisenä väsynä tuntuu silmäluomissa, mutta henkisesti virkisti enemmän kuin vähän.

Silmä, pisto, tikki ja takki -käsityötarvikemarkkinat (Tikkitakkiset :)) yllätti totaalisesti. Olen monenlaisissa tapahtumissa ollut mukana, mutta tuolla fiilis oli jotenkin, no enemmän kuin plussan puolella, enkä taida olla yksin tunnelmineni. Harmitti, kun piti siirtyä seuraavaan neule-actioniin, joka ei ollut Yhtään huono sekään, ihan toisenlainen vaan. Oli hienoa tavata tuttuja ihmisiä naamatusten, keskustella uusien tuttavuuksien kanssa ja törmätä muutamaan vanhaankin ystiin :)

Menkää Tikkitakkisille huomenna, jos vaan lähellä liikutte. Esityksiä, tuotteita, intoa, inspiraatiota, mielenkiintoa, ajatuksia, sitä, mistä syntyy Asioita, on sali pullollaan. Ja neulomaankin voi jäädä.

Jäi lämmin fiilis, muutenkin kuin hikenä pinnassa.

Kädentaitomessuillakin tuli hiki pintaan kunnes löysin sen Titityyn ja Leikkikaverit :). Tiinan kanssa olemmekin tavanneet, mutta Tuulia ja Veera on aiemmin olleet tuttuja pelkästään täältä verkosta blogien ja käytyjen keskustelujen perusteella. Alkujännän (ehkä 3 min) lähti juttu luistamaan ja neulottiin sitten pari tuntia hurauksessa, Veeran uusi takki valmistui (aika namu tulossa) ja vaihdettiin sosiaalisesti Hyvinkin Syvälliset kuulumiset :) huitoen, räkättäen, sotkien jaja..no eniveis. (Jos ihan rehellisiä ollaan, ni luulen et Titityyn myynti nousi kun me lähdettiin :) ).

Kiitos kaikille osallisille, osallistujille, osattomille ja sen sellaisille, sekä sille tädille, jota seurasin käsityömarkkinoilta messuille, saatoin ehkä vaikuttaa epäilyttävälle stalkkerille. 

PS. Junaseuralle myös, Ullaneule.net ja Möbius :)
PSS. En sitten aamupäivän jälkeen kamalasti kerenny kuvaileen... joten saatte tyytyä näihin.


IMAG0734
Shortly :)
I met many great knitting and crafting people today. Feeling on the Market was great, so full of ideas, inspirations, great stuff and people. It was harm to leave there. But then I met more great people in Kädentaitomessut on Titityy -stand. We was there with Playground Knit-designers and I met first time irl Veera and Tuulia. And it was great also.

Did I already said great day. (Hah, only 6 times already). Great day.
And so busy that I haven't got the time to take more photos. 

4 kommenttia:

helena kirjoitti...

Kiitos Mari hauskasta esityksestä messuilla. Minä ainakin tein titityyssä ostoksia, teistä huolimatta ;)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Varmasti oli ihana päivä. Mukavaa viikkoa Sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Helena, hyvä että uskalsit ostoksille, meistä taisi lähteä aika-ajoin Paljon ääntä.

Enkuli kiitos samoin :)


Tikru

Anonyymi kirjoitti...

The colours in that top draw look beautiful!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...