keskiviikkona, syyskuuta 14, 2011

Laatikkoleikkiä - Play with the boxes

Laatikkoleikkiä

Kaikkihan lähti taas kerran Maisasta, kollegasta, jolla on vimmainen siivoustarve, pettämätön sisustussilmä ja innostava ote asiaan kuin asiaan (tuliko tarpeeks kehuja :)). Maisan roskiksesta kaivelin mahtavia tilpehöörilaatikoita kourakaupalla (määräänsä enempää itsellekään ja jotain..) Katotaan kelle näitä lahjoittelen, etenkin kun nyt julkisesti tunnustin dyykanneeni ne roskista.

I found these tiny plastic boxes from Maisa's (my colleague) litter pin (yeah, I dove...) . I have used similar before storing stitch markers, needles, safety pins etc. And they are great for that. In fact I have many boxes and containers like these full of everything Very or not so very important things... 

Laatikkoleikkiä

Laatikoita, laatikoita... kaivelin eteisen lipaston laatikoita hetken ja löysin lisää laatikoita, rasioita.. kaikenlaisia juttusia, joihin voi tunkea tuikitarpeellisia tavaroita ja lisää laatikoita ja rasioita (ja niiden sisällä oli pieniä mummoja ja niiden sisällä oli pieniä mummojaaa....ja niiden sisällä oli...).

More and more boxes and stuffs. 

Laatikkoleikkiä

Laatikkoleikkiä

Esteettistä silmää kirpaisee nuo muoviboksit, mutta kyllä ne vaan toimii, kalastusvälinehässäkät on myös nappilaatikkokäytössä..

Plastic boxes are not so beautiful to look but great to use... like this fishing stuff box full of buttons.

Laatikkoleikkiä

mutta siis, ei meillä pienillä laatikoilla pelkästään leikitä, kokonainen lipasto (mummin vanha) on täynnä... neulejuttuja,

but we don't play only with tiny boxes.. granny's old chest of drawer (not granny's drawers anymmore inside) is also full of knitting stuff, 

Laatikkoleikkiä

lankaa ja..

yarn and..

Laatikkoleikkiä

lankaa ja..

yarn and...

Laatikkoleikkiä

lankaa ja lank.. hee.. siellä on Kolo johon mahtuu lankaa?

yarn and ya... wohoo, there is the hole, where I can put some yarn?


Laatikkoleikkiä

6 kommenttia:

Totoro kirjoitti...

Myönnän olevani sukulaissielu laatikkoleikin suhteen. Kaikki tavarat ovat vaan niin paljon kivempia, kun ne on laitettu johonkin kivaan purkkiin (aina parempi, jos se on peltipurkki). Ja mun napit on ihan samanlaisessa lootassa, väri vaan on valkoinen. Onkohan anonyymeja rasiaholisteja?

tikru kirjoitti...

Heh, tuo oiskin hyvä... Ruoka-ainekaapit on täynnä kans purnukoita ja sensellaisia

kerttunenko kirjoitti...

Täällä yksi - tunnustan olevani rasiaholisti. Aiemmin erityisesti peltipurkit olivat heikkous. Nyt se on laajennut mm. noihin muistitikun muovilaatikoihin (mulla on vasta kaksi...)

Myös työpaikan kahvihuoneesta olen pelastanut karkki yms. rasioita... Ja joskus pitää ostaa tietynlaisia karkkeja ihan vaan rasian takia.

Anonyymi kirjoitti...

kerttunenko.. Haa, arvaa kellä on läkerolin sellainen peltirasia. ihan vaan sen rasian takia piti ostaa karkitkin.. :)

Tikru

Lotta kirjoitti...

Ehana lipasto. Mullakin on :). Mut siellei kyllä oo kolon koloa, surullista...

tikru kirjoitti...

Lotta, koloonkin löytyy täytettä.. mutta ei se ole surullista, että on täynnä :) tyhjyys olis surullisempaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...