tiistaina, maaliskuuta 13, 2012

Lankamuikkarit - Notes about the yarn

IMAG0287
Maija on pitänyt paitaansa kovasti ja kyllä, se villalle ominaisesti nukkaantuu. Itseasiassa näyttää siltä, että sileät nurjat pinnat nukkaantuvat enemmän kuin sileää oikeaa olevat. Maija-paidasta jääneistä jämistä tekaisin lapaset. Ne on olluna käytössä valmistumisesta alkaen koko ajan ja nyt voi tarkastella käytön jälkiä. Lapaset ovat ehkä asteen paremmassa kunnossa kuin paidan nurjat pinnat.

Lankana siis BC Garnin Semilla Grosso, josta tykkään kovasti ihan neulomisen kannalta, mutta myös siksi, että palmikot ja muut pintaneuleet nousevat nätisti esille.
Nukanpoistaja auttaa ja mielenkiinnolla seuraankin käykö se huhuttu ilmiö, että nukkaantuminen loppuu jossain vaiheessa.

IMAG0286My friend Maija has worn the Maija-pullover a lot. And the pullover begins to look like it. The reverse stockinette st -parts has pilled and comparing my mittens, knitted same yarn, the stockinette st looks cleaner  and smoother than reverse stockinette st.


The yarn is BC Garn's Semilla Grosso, which I really like. It is good to knit and cables and st-patterns look good knitted of it. I just wait and see how long (if it really happened) the pilling happens. Hopefully not long.

Btw, Maija -pattern will be available soon. It is under editors eyes now. 3 kommenttia:

routa kirjoitti...

hyvä juttu paikallisessa lehdessä.

tikru kirjoitti...

Tänks :)

florida gator forum kirjoitti...

A Florida Gator sports blog that covers every game, roster, exclusive
player interviews, and much more. It is your source for Florida Gator
news. Come check out the forum and discuss Heisman trophy winner Tim
Tebow and the rest of the Gators.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...