lauantaina, huhtikuuta 14, 2012

Insipiroitumista - Got inspiration

IMG_2586


Ideoita voi löytyä mistä vain. Joskus kauempaa ja mitä ihmeellisimmistä asioista alkaa syntyä neuletta, joskus taas itsestäänselvyydet loikkii puikoille.
Itsestäänselvyyden inspiroimaa on tulossa tässä. Toki vielä hiomista ja muokkaamista, mutta toivon mukaan pian valmista.

Ipadin Bamboo Paper -piirustus-muistiinpanolehtiö -appsi on olluna mulla pitkään käytössä, mutta nyt uuden päivityksen myötä se sai uutta potkua, kuvan tuominen muikkariin mukaan tekee mm. kaavion säätämisestä, muikkareista sen ympärille,  hirmuisen helppoa.
Muita parhauksia on myös Adoben Ideas, sekä uutena tulokkaana Paper 53.

The idea could pop out anywhere. Sometimes it cames very unpredictable place or thing, sometimes the idea is so obvious but I haven't seen it before even it is in front of my eyes. This project is one of those obvious ones. Some details to fix and knitting to done, but the idea is ready.
I have fallen in love with ipad Bamboo Paper -app. Drawing and notes has been easy to make. The babmoo has updated just and now it is possible to add a photo to notes too. Even better.
Other great apps to make sketches and drawing etc on my pad are Adobe Ideas and Paper 53.IMG_2571_2

5 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Ihan mielenkiinnosta, suunnitteletko aina englanniksi?

tikru kirjoitti...

Perustermit menee enkuks, lyhenteet toimii paremmin niin. mutta kun teen pitempiä muikkareita, niin kyllä siellä on suomeakin. neuleFinlishiä?

Maija kirjoitti...

=D Knitmi

tiina kirjoitti...

Käytätkö sitä Bamboo Stylus "kynää"?

tikru kirjoitti...

tiina, mullon useempikin kynä, targuksen taitaa olla yks , ne on sellasia pehmeä, pyöreäpäisiä, mut sit on myös JOT stylus jossa on terävä kärki levyllä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...