lauantaina, huhtikuuta 21, 2012

Kevätharmaa - Gray spring

sumu

Kevään pitäisi olla vihreä, mutta vielä ollaan harmaassa vaiheessa. Tänään aurinko pysytteli pilvien takana ja kaikki näytti sumuiselle ja harmaalle. Lumen alta paljastuu roskia ja muita rumia juttuja, myös tuo kolmipyörä, joka oli ehkä surullinen tai hyljätty tai.. no, jotain siinä oli.

pyora

Spring supposed to be green, but here it still is gray. Today the sun was behind the clouds and everything looks smudge and blurred because of the fog. Many ugly things have been revealed under the melting snow, some looks only ugly, but this little tricycle was.. well, is it sad or forgotten or.. I don't know.

linna

Harmitti vähän, etten älynny ottaa oikeaa kameraa matkaan mukaan, joten piti tyytyä kännykkäkameraan. Himppa rajallinenhan se on, mutta toisaalta hyvä haaste saada sillä visuaalisia muistoja talteen.

IMAG0421

I did not take my real camera with me, so these are taken my phone cam during our walk around the Castle.

IMAG0423

linna2

4 kommenttia:

Piri kirjoitti...

Kaunista ja nostalgista. Minun on pakko kertoa, etten kansakouluikäisenä tiennyt tuon pelottavampaa paikkaa kuin tuo Kyrönsalmen silta ja erityisesti kääntösillan osuus. Pääskylahdessa kävin kansakoulua ja koululaiset lähtivät ainakin kerran vuodessa jalkaisin teatteriin Viiskulman Killaan. Kyllä oli opettajan ympärillä lapsia, jos sattui samaan aikaan juna kulkemaan sillan yli.

tikru kirjoitti...

Piri, täytyy sanoa, että tuolla sillalla on aina vähän jännää. Tuntuu että kaiteen yli tai läpi voisi humahtaa ihan tuosta vaan.

Jii kirjoitti...

Hienoa harmautta!

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Hienoja kuvia! On paljon taitoa kännykän toisessa päässä, että saa tällaista aikaiseksi. :) Milloinkahan täällä on viimeksi ollut noin tyyntä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...