perjantaina, elokuuta 31, 2012

Mummin sukat ja Tikki-Takkiset

Mummi täytti kunnioitettavat 93 v ja sai lahjaksi sukat. Sukat ovat pre-versio eräästä ehkä muodostuvasta mallista, joten siksi kuvattu vähän eri vähemmän informatiivisella tavalla, myöhemmin lisää sitten.

I knitted socks for granma, she has birthday, 93th of them. These socks are pre-version of the pattern to be. More later.

sukat4

Viime viikot on olleet aika hienoja. Työmaa on vaihtunut, olen palannut koulumaailmaan ja tietoisuus siitä, että olen oikeassa paikassa, on hyvä. Uudet kolleegat, uudet lapset, tuttu talo, kaikki se sellainen alkuhässäköinti on vienyt aikaa ja aivoja, mutta silti tuntuu hyvälle ja omalle. Äärettömän mielenkiintoisia juttuja on edessä ja olo.. no kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

I'm in school again, as a teacher :). After 2 yrs beeing somewhere else affects, but this is my place. The year will be very interesting in many ways, so I think the photo under tells more than I could with words..

Muksujen hommia

Tikkitakkiset on viikon päästä. Olen suunnitellut meneväni ja isoillakin kässymessuilla tullee käytyä. Markkinoiden tunnelma vuosi sitten oli mahtia, haluan kokea sen uudelleen. Pienyrittäjät puhaltavat yhteen hiileen ja vielä kun paikalla on iso kasa neulojia, niin voi seurata vain hyviä juttuja.

Silmä, pisto,tikki, takki - keittiönperäkäsityöyrittäjien käsityö- ja tarvikemarkkinat

La-su 8.-9.9.2012 kello 10:00 – 17:00
Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Kruununhaka, 00170 Helsinki.
Vapaa pääsy.

1 kommentti:

tea kirjoitti...

Mäkin haluan Tikkitakkisiin... =(

Toi laps on <3 =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...