perjantaina, syyskuuta 14, 2012

Julkikehruuta? - SIP?

Olin tänään iltapäivän viettämässä aikaa neuloen (jäi tekemättä) ja kehräten paikallisessa askartelu- ja lankaliikkeessä. Otin rukin mukaan ihan siksi, että jotenkin kehrääminen tuntuu herättävän ihmisten mielenkiintoa ja jutteluhalua enemmän kuin neulominen. Ja kehruutreeniähän aina tarvitsee. Varmuuden vuoksi nappasin mukaan sellaista kuitua (kiitos Tuulian), jonka tiesin hallitsevani, jotta ei menisi julkikiroiluksi.

Spinning

Useat kävivät jututtamassa, hämmästelemässä ja muistelemassa, moni ihaili taitoani (kiitos Tuulian kuidun ja kirjallakin lienee tekemistä asian kanssa) ja rukkikin herätti keskustelua.
Yksi uskaltautui kokeilemaan, Hanna (jonka blogissa kannattaa vierailla kurkkimassa söpön Siirin seikkailuja ja laadukkaita käsitöitä) yritti ensin polkea ja käsitellä kuitua ja lopulta päädyttiin siihen, että minä pyöritin rukkia ja Hanna venytti kuitua ja laski kierrettä. Onnistuihan se.

Spinning

Mutta siis.. Olipas kivaa :) ja onpas tämä maailma pieni paikka. Sain kukkasenkin ja päivittyi sukulaiset, tutut, sukulaisten tutut, koulukaverit ja kaikki sellaiset. Ja Iita-mummorukki on osoittautunut varsin mahtavaksi kuljetusrukiksi, pyöreistä muodoistaan huolimati.

Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua itse kullekin!

kukka.jpg

I've been spinning in public. Local yarnstore asked me to come and knit there related in big happening in town. I took my spinning wheel with me and I spinned. And it was fun. People were very interested and asked a lot of questions. They have also memories about spinning and great ideas. I was very wise and took good, easy wool tops with me (thanks to Tuulia). I spinned in public, not cursed in public. 
My old friend, Hanna, was brave and tested spinning first time ever. And we did it together :) she handled the top and I spinned the wheel. Pst...Hanna has also own blog and very beautiful crafts and very cute Siiri there. 

The evening was fun and I met many people from my childhood and friends of my mum. Good to begin the weekend like this.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...