torstaina, tammikuuta 05, 2006

Eksyin kaupungilla...

Töitten jälkeen kävin kaupungilla ja eksyin vähän, lankakauppaan. Kävin kaupungin kautta mennessäni bodypumppiin ja eksyin kahteen lankakauppaan. Pirhana. Saalis on tuossa. Novitan uutuuksia ja vanhuuksia. Seiskaveljestä jättiraitana ja oranssina jäi haaviin uusina ja nuo muut on muuten vaan tarpeeseen(kasa suunnitelmia ulos tulossa päästä). Vasemmassa laidassa olevat mukamohairit ovat tarjouslankoja ja täti sanoi, että niissä on 10% mohairia, mut et kuulema toimii ihan hyvin. Ostin kokeeksi kun halvalla sai (2 - 1,90 € kerä).

Mä en pidä tuon jättiraidan siitä pinkkiraidasta. Meinas jäädä ostamatta kokonaan, vaikka muut raitavärit on mun suossareita. Tuosta on ehkäpä tulossa polvisukat. Ehkäpä. Oranssi taas on melkein hyvää sävyä, mutta siltä puuttuu kärki. Kelpaa kuitenkin. Mun makuuni sen pitäis olla ihan pikkuisen poltetumpi.

Ja sitten.. ruokakaupasta löyty sekä SK että Moda. Ensimmäisen selailin töissä ja totesin, että ei iskeny oikeen mikään erityisesti, joten jätin sen kauppaan. Moda oli mukavasti vieläpä tarjouksessa, joten se lähti matkaan.

Yllätyksekseni löysin sieltä lähes omissa aivoituksissa olevia paitoja (tuo punaoranssi on idealtaan hyvä, mutta voi järkytys miltä se näyttää tuon mallin päällä, saahan se rento olla, mutta säkki?). Nuo kaksi sporttiversiota muunnelmin on tuolla ideavihkossa syksyltä :). Suunnitelmissa on toteuttaa neuletakki, siten että etu- ja takakappaleet on oranssia ja hihat sekä kaulus ruskeaa. Ja ehkäpä yhdistän siihen nuo sporttiraidat hihoihin. Ehkäpä. Nyt oli musta Modan tarjonta pääosin mukavaa ja inspiksiä antavaa. Tosin suoraan tuskin mitään ohjetta toteutan, mutta..


Ainiin.. yhdessä Niistä Lankakaupoista tutkailin tuon Modan miesten neuleen 20 lankoja ja olin saada slaagin laskiessani paidan hinnan. Sandnesin Prontosta melkein kilon menekillä saisi maksaa 70-80 € pelkistä langoista. Uuuh. Se vaan olis niin Puoliskoni oloinen paita. Vaihtoehtoisia lankoja?

Almost-Mariahin hiha on yhä ollkapäässä, sillä eilisen ja tän päivää olen pyöritellyt menemään tuota Omppua - Apple kansainvälisesti :).

Äsken muuten oli nelosen uutisissa neulomisesta ja neuleaallosta ja neuleblogeista juttua. Jaa-a. Neulojat itse varsin asiallisia ja kuulosti hyvälle, mutta tuo jutun toimittajasävy oli jokseenkin holhoava tjv. Ja neulominenhan on siis muoti-ilmiö ja tullut tänne Suomeenkin Jenkeistä Debbien mukana. Ekskjyysmii.. onhan täällä neulottu jo muutamia hassuja (..jo vuonna miekka ja kivi kun isoisänisä lampun osti..) vuosia ihan aktiivisesti... vai onko muotia vain jos nuoretkin neulovat?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin myös sattumalta nelosen uutiset. Toimittajapuhui neulontakerhoista ja juoruilemisesta yhtenä niiden päätavoitteena. Toimittajat nyt puhuvat mitä sattuu, mutta ihmettelen, että pääosan esittäjät eivät olleet sitä tyrmänneet.

Anonyymi kirjoitti...

Minä näin nelosen jutusta vain pätkän, mutta minäkin ihmettelin sen ivallista(??) sävyä. Loppulausekin oli jotenkin että "Ensi kesäksi virkataan kaikille bikinit". Hmph.

Oransseista langoista iloitaan täälläkin, pojan lempivärejä kun ovat oranssi ja musta.

Omppuhuivista tulee pirteä!

Mari kirjoitti...

Mariahin hiha näyttää tosi hyvältä. Onko kuvassa oikea väri? Siinä ainakin on terää!

tikru kirjoitti...

Mariahin hihan väri on melkein oikea, en saanut ihan sitä muokattua tarpeeksi hmm.. se on ehkäpä vähän sinertävämpi luonnossa tuo punainen. Seiskaveikan tummanpunainen on lankana.

Harvinaisen kamala yhdistelmä tuo ompun vihreä ja mariahin punainen. Ne kun ovat tuossa sohvalla vierekkäin. Ei vois värit enempää riidellä keskenään :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...