perjantaina, elokuuta 10, 2012

Makuuhuone - Bedroom

br13

Makuuhuoneen seiniä koristi "ihana" ja "hyväkuntoinen" kukkatapetti. Totesin heti ensimmäisen kerran sen nähdessäni, että tuo lähtee tai painajaiset on taattu. Kun lupa vuokranantajalta heltisi alkoi suunnittelu.

Bedroom has Very "beautiful and good" wallpaper and asap I saw it; "Painful nightmares...". The landloard gave a lisence to kill.. to remove the wallpapers and do "something". And something has been done. Not new wallpapers, but paint. And I LOVE it. 

Wall

Tapetit oli helppo tiputtaa alas vedellä ja erittäin märällä sienellä. Paperitapetti imaisi nesteen nätisti itseensä ja vuodat lähti kokonaisina irti. Alta paljastui raakaversiota betoniseinästä. Ja itseasiassa siitä se sitten lähti...ajatus rouheasta, ei sileästä pinnasta. Sileään pintaan olisi myös vaatinut jokseenkin isoa tasoitustyömäärää, joten myös siksi hylsy sille.


Wall

Pitkään, ennen tapettien tiputtamista oli harkinassa korvata ne uudella tapetilla. Löysin jopa neule-aiheista rullaa.. Ihan tosi, neulottuakin pintaa on tapettina ja se oli vielä tarjouksessa (tsek K-rauta, jos kiinnostaa), mutta joku raja tähän julistamiseen sentään.

Lopulta kuitenkin tapetit kokivat hylkäyksen hintansa ja nirson maun vuoksi...eikä vähiten sen takia, että Tikkurilan maaleista löytyi sopiva maali tehdä struktuuripintaa ja vähän rouheampaa seinää kukkatapettien tilalle. Tunto hienoa antrasiitin värisenä pistetiin siis tilaukseen ja Tikkurilan opasvideoita tuijoteltiin ahkerasti.
Maalit löytyivät netraudasta, yllärispylläris osui vielä tarjous kohdalleen, joten hinnaltaan kahden seinän maalit maksoivat pikkusen reilut 50 €. Pohjusteet ja suojat ruinasin velipojan remontista ja työvälineet sekä tasoitteet löytyivät varastoista.

IMAG0046


Kirjahylly siirtyi väliaikaissijoituksestaan tänään. Jos ne on pitkästi hyllyrivissä niin on niitä aika korkeastikin..

IMAG0059

Tuli oma kolo, pesä, jonne tahtoo kömpiä piiloon maailman meteliä. Vielä sieltä uupuu nojatuoli, joka tulee päällystettäväksi piakkoin sekä lukulamppu. Vastapäiselle seinälle taulu ja pari tauluhyllyä odottaa myös paikkaansa, mutta kokonaisuus alkaa muuten olla kasassa. Tykkään.
(Juu, lakanoita ei mankeloitu ja silitetty, mut täällä harrastettiin maalausta sen sijaan).Linkki makkarin kuvatagiin

7 kommenttia:

tea kirjoitti...

Hieno on! Mä voisin tulla silittämään, sä voisit maalata sit vuorostasi meillä! ;-)

satumh kirjoitti...

hyvältä näyttää!

Mari,Prosessineuloja kirjoitti...

Meillä on samaa maalia hiukan eri harmaan sävyssä olkkarissa. On ollut tosi kiva katsella ja helppokin oli vielä tehdä :) Makkari näyttää kivalta.

Drucilla kirjoitti...

Upea lopputulos!

Anonyymi kirjoitti...

Tea, sopii :).
Satu ja drucilla, kiitos, tykkään kans.

Mari, on hassua et seinää voi katella ihan vaan siitä ilosta et se on maalattu :)

Tikru

Kivimäen Jenni kirjoitti...

Hieno! Tuo kirjamäärä on myös vaikuttava! :)

ArualMaria kirjoitti...

Tosi kaunis seinä, tykkään itsekin tuollaisista rouheista asioista. Ja mikä ihanuus teillä onkaan sängynpäätynä, valtavan upea!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...