tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Jäässä..

Aivot siis, joten taidan vastata haasteeseen ja meemeillä

Mieluisin lanka millä olet neulonut?

Pidän aika monesta langasta, mutta ihan perussettiä lienee tuo seiskaveljes. Se on helppoa, pysyy kasassa, mukavan paksuista ja sopii mun käsialalle. Lisäks värikartastakin irtoaa useita mukavia värejä.

Suosikkipuikkosi?
Käännyn kaikenlaisten pyöröjen puoleen. Ne Addit on yhä kokematta, mutta varmaankin piakkoin..Paras paksuus on 3,5-5,5 mm.

Kamalinta mitä olet neulonut?
Jos ei ala-asteen tuotoksia lasketa niin viime talvena vetäisin pohjat sen vihreäruskean popin kanssa. Tein villapuseron joka on h i r v e ä. Pitkät ja liian leveät hihat, liian lyhyt ja tiukka muu-osa. Lisäks vielä se maastokuvioefekti ni voi tsiiiiisus. Karmee. Vieläkin voin pahoin kun nään sen, siks se on myös vielä purkamatta.

Paras ohje millä olet neulonut?
Jaa-a. Mä pidän sellasista vaikeista palmikoista, sellasista joissa kuvioita joutuu pähkäilemään.. Mut sit taas mikään valmis ohje ei kyllä lyö suorilta ajatuksiin nyt. Raksulle tein paidan viime talvena Novitan ohjeella, mut eeeen mä tiedä, voi olla et pidin siitä saajan takia. :)

Tärkein neulontatekniikka?
Paha.. On monia ja varsinkin jos tekniikasta puhutaan niiin tuota..mitähän tähän nyt vastais..Mut kallistun tuonne Lauran puolelle tossa pyöröpuikoilla neulomisessa sekä ittehän neulon mahd paljon pyörönä. Nyt myös pinnalla kovasti raglan-hihat, koska ne vaan musta istuu paremmin neuleissa kun tavalliset. Tärkeä asia on myös viimeistely, erityisesti saumat.

Paras neulekirja tai -lehti?
Mä oon oppinu neuletekniikat, -pinnat ja perusjutut Mary Oljen 70-luvun lopun teoksista Kauneimmat Käsityöt. Joten niitä arvostan ja pidän niitä parhaimpina yhä. Neulekirjoja mulla ei kamalasti ole, lehtiä sitäkin enemmän. En kylläkään osaa sanoa et mikä ois paras.. Useissa lehdissä on siellä täällä hyviä malleja, mut mikään ei oo ylivertanen.

Mieluisin knit-a-long?
Not in use.

Edit.. Huijasin, teenhän mä Mysterya..


Mieleisimmät neuleblogit?

Pitää kurkata blogilistan suossareihin..
Mut itsas ne luetuimmat on tuossa sivussa linkkeinä (pahoittelut yhä niille jotka explouderilla selailevat, ei näy sillä nuo napit, sääääädän kun vihtin). Lueskelen myös tasaisin väliajoin erilaisia blogirinkejä ja listoja läpi.

Mielisuunnittelija?
Eioooo. Varsinki ku säädän itte aika usein valmiista malleista ittelleni.

Mieluisin neule, jota käytät eniten?
Vaihtelee, pipoja jatkuvasti käytössä, mut ehkä tällä hetkellä tuo vihree villis Se on eniten mun tyyliä viimeaikaisista, käytännöllisin ja jotenki..en tiä. Pidän.

Heitän etiäpäin Viiniä ja villasukkia Mielitylle

Hahtuvalapaset on peukkua vajaa valmiina ottaa konetta ja tuota..pienentymistä..Vaikka saajalla isot ja pitkäsormiset kädet onki ni liika on aina liikaa.

1 kommentti:

Mielitty kirjoitti...

Vastasinpa sinun haasteeseesi. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...