tiistaina, marraskuuta 08, 2005

Kirjalöytö

Kävin mein koulun yhteydessä olevassa sivukirjastossa ja tein kivan löydön sieltä esittelyhyllystä; Marion Elliotin Peltityöt.

Kirjassa on hauskoja ohjeita pieneen näpertelyyn ja myös vähän isompaan. Parasta musta on se, että suurimman osan ohjeista voi tehdä säilykeltölkeistä. Ei oo tullu mieleenkään, että niistähän saa ohutta peltilevyä, kun leukkaa pohjat pois ja avaa sivulieriön. Kyllä me ollaan monessa paikassa säädetty purkeista purkkeina vaikka mitä, mutta saahan noista levyäkin. Ihan loistava kierrätysidea. Välineet on esitelty hyvin ja ne on aika perusvälineistöä. Kuvagalleriassa on luovia taideteoksia ja käyttöesineitä, koristeita jne. Innostuinko..Mä luulen et mein luokka alkaa kerää peltipurkkeja.. köh..

Pikkujoulupukeutumisvinkki
Monessa blogissa on kritisoitu kovaan sävyyn kotimaisten käsityölehtien vaate- ja neulemalleja sekä sisältöä muutenkin. Mitäs sanotte tästä? Aika bilehile olis jos vetäsis peltitopin päälle. Kiva kilinä kaupan päälle.


Mä sain myös sen puuttuvan hahtuvalapasen peukun tehtyä ja nyt ne on koneessa.. Olis siis syytä pienentyä ja aikas paljon..

1 kommentti:

Tuazophia kirjoitti...

Tolla tavalla kun tekisi ritareista tai fantasiatarinoista innostuneelle pojalle haarniskan, niin voisi olla aika pollea. Ei ehkä painaisikan kamalasti, jos on säilykepurkkia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...