sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Kärsivällisyyden rajat


On mun pakko luovuttaa, jotta en pettyisi tai hermojani menettäisi. Kärsivällisyydelläkin on rajansa. Phildar-imitaatiosta tulee Phildar-ispiraatio. Mun langat ja puikot on paksummat, neuleesta tulee varmasti vielä mukavakivahauskakin, mutta nyt se lähinnä ärsyttää, etten saa sitä tuon kuvan mukaiseksi. Väriraidat menee sinnepäin, mutta tuosta paksuudesta johtuen, ne ei osu kohdalleen ja näytä samalle, olsi pitäny älytä moinen aikaisemmin. Langat, joilla oon tehny on ihania ja pidän väreistä todella, et sinällään yhdistelmä on hyvä, mutta kun sei näytä samalle. Hmph.

Noooooooooo.. alan totutella ispiraatioajatukseen. *huokaus* Siihen, ettei se näytä s a m a l l e, mutta se näyttää raidalliselle, sinertävänvalkeanruskean raidalliselle. Nurjat kerrokset on myös hauskat ja antaa pintaan elävyyttä. Nyt se näyttää vielä hurjalle makkara-säkki-kasalle, mut luotan sinisilmäisesti kostutuksen ja pingotuksen voimaan.*vakuuttelee itselleen*

Oli muuten päivällä tosi hieno aurinko ottaa kuvia. Valo on ihmeellinen asia.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Pingotuksen voima on uskomaton! Hyvä siitä tulee. :)

tikru kirjoitti...

Ainakin se mahtuu päälle ts. pudotin eilen puolet silmukoista kun pujottauduin paitaan.. mainittakoon, että pyöröpuikon pituus on 60 cm ja paita on menossa tuossa hartioiden leveimmällä kohdalla..

Anonyymi kirjoitti...

Hep! Olit teamfinlandin vahvistusmeilissä kysellyt alakarppaanko, enkä kuollaksenikaan keksi mihin emailosoitteeeen vastaisin, joten kerrottakoon tässä että joo, 2,5 vuotta jo :).

tikru kirjoitti...

:)
Tuo io - paljasti. Pyörin verkkiksellä (virnu) tuossa pari vuotta sitten varsin aktiivisesti kun kadottelin senttjä. Silloin tuli moni nimimerkki tutuksi. Sittemminhän karppaajat sieltä katosivat oppiriitojen seurauksena. Hoover oli yks jonka kanssa jutustelin irkissäkin ja myös sut tunnistin irkkinimistäkin :). Pieni tää netti :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai Virnu siis - hehee, minäkin muistan sut :). Joo, mä en ole luopunut tästä elämäntavastani vielä(kään), enkä ole verkkikselläkään enää aikoihin pyörinyt. Pieni on netti mutta minä olen ite niin kovin addikti ettei ole ihmekään ettenkö joka rakoon itseäni tunge ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...