sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Retromäyrä

Juniorin tilauksesta syntyi nämä lapaset. Vartta on reilusti ja paksuus on mukava kun neule on kaksinkertaista. Tuo raitakuvio tuo mieleen mäyrän ja kun kerta väritys on ruskea-keltainen niin retro tietty. Pinnan epätasaisuus, mikä kuvassakin näkyy, tasoittui kastelemalla ja muokkaamalla. Tuolla ne nyt odottaa patterin päällä.

Lankana 7veljestä ruskea ja keltainen (vanha keltainen, uudemmat on kirkkaampia). Puikot 4 mm, silmukoita 42, peukussa 16.

Tein Lauraa matkien lapasiini jarrut autoilua varten ja niistä tuli aikas hupaisat. En tehny kohovärillä muita kuvioita kuin pisteitä, kun nuo lapaset joutuu venymään käteen laitettaessa. Isommat kuviot ois voinu lohkeilla irti helpommin. Huomenna ajotestaukseen.


Almost-Mariahin ois nyt syytä alkaa kasautua. Toinen hiha on lähes neulomatta ja huppu. Keksin kaks syytä miks toi tökkii niin kovasti:
- väri ei oo just mun mieleen... joten voi olla et kokeilen myös värjätä takin, kunhan se valmistuu.
- noi joka toisella kerroksella olevat palmikkosiirrot on ärsyttäviä pitemmän päälle, kamalan hidasta.

5 kommenttia:

Tuulia kirjoitti...

retromayra tipautti ;) Upeat, upeat lapaset!

Saako idean vohkia? :D

tikru kirjoitti...

Tietty saa :) sitä varten ne täällä mm. on, että ideaa saa käyttää.

Tuulia kirjoitti...

kiittaa kauneimmin han :)

Soile kirjoitti...

Miten hyvin nuo täpät pysyy paikoillaan? Voisiko niitä käyttää villasukissa jarrusukkien tapaan? Kersa kun liukastelee vipattaessaan villikset jalassa...

tikru kirjoitti...

Noissa lapasissa täpät pysyy hienosti paikallaan ja toimii, mut joku mainas, Laura kenties tai joku lauran kommenteissa, että sukista täpät kuluu nopeesti pois, mutta toimii kyllä sen aikaa kun ovat paikoillaan. Et kandee testata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...