torstaina, helmikuuta 16, 2006

Kännypussukka

Lankana Tove, puikot 4 mm. Alussa silmukoita pohjaa varten 10, neljän kerroksen jälkeen pohjan ympäriltä poimuttuja silmukoita 22. I-cord neljällä silmukalla.

Ajattelin ensin kiinnityssysteemin olevan lapasten tyyliin kukka, mut en jaksanu väsätä. Ehkä siihen tulee nappi tai jotain muuta yhtä vienoa. Kukkaidean takia tuo läppä on lehden muotoinen..tai yritys :). Kännykkä mahtuu hienosti ja pussukka tuntuu napakalle. Kuvia kännykästä pussissa ei sattuneesta syystä ole, puhelin siis toimii myös mun kamerana.

Kiri on edistyny melkein puol kuviokertaa.

2 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Onko kaikki sivujesi kuvat otettu kamerakännykällä..? Tosi hyvälaatuisia kuvia, ei uskois! Hieno on pussukkakin :)

tikru kirjoitti...

Taitaa ne kaikki olla, piti ihan miettiä, mut ei mulla oo nyt hetkeen ollu muuta kameraa kotikäytössä. Känny on nokialainen 6230 ja kamera siinä sellanen perushyvä. Valo on se, minkä kanssa joutuu pelaamaan, et saa kuvista es jotain. Auringonvalo on parasta ja sit kylmät valot. Iltasin otetut kuvat on usein ne heikkolaatuisimmat kun ei riitä missään oikeen valotehot.

Toki käsittelen usein kuvat ennen tänne laittoa, pyrin rajaamaan ja tsekkaamaan et niistä jotain näkee, mut usein voi myös heittää suoraan kamerasta näkysälle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...