perjantaina, toukokuuta 26, 2006

Hyvä ruoka, parempi mieli

On tän kuukauden valuuttavarannot hieman heikoissa, niin ettei oo sitten opiskeluaikojen pihidtelykausien ollu. Onneks palkkapäivä on parin päivän päästä.

Mitä tekeekään tää, jolla on reikä päässä just kriittisellä kohdalla.. Menee ja ostaa lankaa sekä kankaita. Puolustuspuheenvuorossaan se samainen kertoi, että Tovet on kaupasta, joka sulkee ovensa tän kuun lopussa ja ne oli jopa 20% alessa, eli siis Tosi Halvalla. Suveja taas tarviaa Phildar-toppiin, kun edelliset sujahti fisuiks ihan huomaamatta ja tuolla räntäsateessahan sitä toppia just tarvitaan.. Mutta kun Suveja ei näytä tulevan lisää, ni voi tapahtua kamaluus ja topin selkämys jää vajaaks...Kankaat on kuivamassa kutistamisen jälkeen, niihin ei ole puolusteluja.

Onneksi melkein kälyni totesi (oli myös sortuillu kaupoissa) että pitää shoppailla sen takia, koska se pitää mielenterveyttä yllä. Tulee parempi mieli, niin se riittää syyksi. Odotamma puoliskoni silmien pyörittelyä :)

EDIT: Pahoitteluni, jos joku odottaa four skeins' left overs wonderin tai lehtitakin ohjetta. Lupailin niitä joskus, mutta nyt on pakko sanoa, et ei onnistu. Ihme on tehty ilman muistiinpanoja perusraglanin ohjeella, kavennukset lyhennetyin kerroksin. Lehtitakki taas on niin säädön alla, etten siitä vihti ohjetta laittaa, koska alkuperäinen ei ollu hyvän mallinen ja nykyisellään ei vielä tiedä mitä syntyy. Liikaa muutoksia.

3 kommenttia:

TiinaV kirjoitti...

Kumma juttu, minullakin on tässä kuussa rahat huvenneet johonkin. Mitään kummempaa en ole mielestäni ostellut, ehkä laskuja oli enemmän. Palkkapäivää odotellessa...
Miks muuten kaikki ihanuudet on tarjouksessa/loppumassa juuri silloin kun on rahat vähissä?

Villasukka kirjoitti...

Kävinpä minäkin tänään mielenterveydenparannusreissulla - niin paljon ostin, etten ehkä kehtaa edes kertoa... Mutta ehkä tämä oli jopa ennakoivaa sairauden ehkäisyä... ;)

Susanna kirjoitti...

Sama juttu rahojen kanssa, ja jotenkin mä silti onnistun selittämään itselleni että voin hyvin käydä ostamassa pojan paitaan langat - eihän niihin mene ku pari kymppiä. Ja jotenkin muutenkin sitä rahaa aina sujahtaa kangaskauppaankin niin paljon, että oikeesti jos mies törsäilis meidän rahoja noin, mä hyppisin seinille :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...