torstaina, toukokuuta 25, 2006

"Mitämälaitanpäällemitämälaitanpäälle" - "WhatI'mgoingtowear"

Iski eilen paniikki, kiire ja kohtaus vaatekaapissa. Oli illanvietto, kesäinen sellainen ja lähes räntää tuli taivaalta. Mikään ei tuntunu kivalle ja sopivalle.

Jostain syystä pyöräytin liian ison ja epäkäytännöllisen Kirin ympärilleni. Yllärinä se toimi. Lämmitti mukavasti ja tuntui hyvälle, vaikka mun normaali tyylini normaalisti onkin Ihan jotain muuta. Nyt on siis Kiriäkin käytetty ainakin kerran.

I was in panic and hurry last night in my wardrobe (as usual). We had a social evening and I had notihg to wear in warm (+3 deg C) and snowy Finnish spring night. ("Women", says my Love)

Well, then in great frustration, wrapped I Olympic Kiri around me. I haven't wear it before, couse it feels too big and it's not my style, but last night it was good. It was warm and looks not so bad too :). Now I have used Kiri at least once.

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hyvältähän se näyttää :D Kaikille neuleille on tarkoituksensa ;)

Santra kirjoitti...

Jos Kiristä tuleekin kesän kuumin neule? Mystisesti monille jutuille vaan löytyy paikkansa ja tarkoituksensa vaikkei ehkä ihan heti valmistuttuaan...

Olin jostain syystä (selain?) ihan pimennossa uusien päivityksiesi suhteen Euroviisu-postauksestasi aina tähän aamuun. Blogilistalla olit päivitetyissä, mutta blogi näytti aina vaan samalta. Mystistä. No, olipahan paljon luettavaa tällä kertaa :)

Typy kirjoitti...

Kiitokset hyvästä linkistä (Free Kinitting Patterns). Palatakseni vielä tuohon "hyvä blogi"- keskusteluun. Kiitäminen ja muutenkin hyvät tavat ovat kaunis tapa myös blogimaailmassa.

Sia kirjoitti...

Hienoa! Neulominen on ihanaa ja työn valmiiksi saaminen on ihanaa, ja parasta on vielä se, että jos valmiita neuleita pystyy hyödyntämään ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...