perjantaina, heinäkuuta 21, 2006

Horo skooppi

Ullasta
OINAS (21.3.-20.4.)

Olet lankamaailman kapinallinen. Et ole koskaan neulonut Fifiä, tai jos olet, et käytä sitä, koska vastaantulijalla saattaisi olla samanlainen huivi yllään. Kierrät kaukaa taikajakut ja reikäponchot. Haluat erottua joukosta, siksipä värjäätkin lankasi itse- et toki millään KoolAideilla, vaan itse keräämilläsi kasveilla! Tavoitteesi on jonakin päivänä kehrätä itse kaikki tarvitsemasi langat.

Lempilankasi: itse värjäämäsi langat.


Jaa, tuosta pitänee paikkansa lähes kaikki paitsi tuo langanvärjäys, en oo koolaidannu, enkä värjänny kasveillakaan. Tosin koolaidaus uhkaa, sillä tilasin eilen aideja saarivaltion putiikista. Tosin kehräyskään ei kiinnosta suuremmin. Fifejä oon tehny yhden, mummille ja suorakaiteesta sen ainoan ponchon jota oon käyttäny viime kesänä.

Postissa odottaa paketti Amazonista, tai ainakin oletan sen olevan sieltä. Otsikkoa kompaten siellä odottanee siis Iloinen Lutka kumppaneineen.

Ranteet ja sormet on kipeenä Bubbleboblesta, joka on nyt kai kahdeksannessa mallikerrassa menossa. Ohjeen mukaan siihen tulee kai 10 mallikertaa, jos muistan oikein, mut tahdon vähän pitemmän. Kahdesta Lanetista, kaksinkertaisella langalla neulottuna tulee kolme mallikertaa blobbeja. Ihan muistiin vaan. Puikko 4 mm.

Jos tän nyt heittäis nettiin, ennenkuin sähköt pätkii taas.

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

mitä mitä, siis meneekö sulla sitten kahdeksan kerää lanettia siihen? Vai ymmärsinkö jotenkin väärin.. Kirjaraporttia odotellessa :D

tikru kirjoitti...

No kahdeksalla molen varautunut, mutta selviäis varmaan seittemällä. Tein aika jämäkkää ja no, onhan tuo huivin leveyskin enemmän ku ohjeessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...