perjantaina, heinäkuuta 14, 2006

Menin ostamaan vaaleanpunaista Kitten mohairia..

Kävin metsästämässä sitä Kitten Mohairia ao Eneen. Täti tarjosi turkoosia, joka ei ihan sytyttänyt. Mielikuva pitsihuvista ulkoreunallaan rosaa ja keskellä turkoosia ei oikein ollu inspiroiva.
Tosin täti ei tiennyt, että olin jo huvin aloittanut, ja kun kerroin, niin lupasi tilata ja laittaa tekstarin kun langat on tulleet. Aaaah..mitä palvelua. Ihanaa.

Lanetit on tummanharmaata sävyä ja niitä on enemmänkin, yllätyin huivien lankasyöppöydestä, joten nuo on lisäkerät tulevaan Puoliskon huiviin. Muoto ei ole vielä varmistinut. Interlocking Balloon's tai Forbes Forest Scarf stylesta ovat aika kalkkiviivoilla molemmat.

Sit..tuo vihreekirjava leväkasa. Lankesinlankesin. Ei hajuaakaan et mitä siitä tulee, mut tuota.. se on villaa. Pirtin kehräämön ja aika uusi värisävy. Pitsihuivia on turha kaavailla, liian paksua moiseen, mut.. jaa.. Entiä. Ainut mitä varmistin ostettaessa oli se, ettei pinnasta tuu pätkärääkättyä lyhyesti vaan vähän isommilla vaihteluilla.

Nyt käännän ranskankielistä ohjetta ja arvailen että jeté on langankierto? Onhan se, jooko?

6 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

On se langankierto, jos Annekin niin sanoo:
http://www.ullaneule.net/ullakko/ranska.html

tikru kirjoitti...

Aaaah.. kadotin sitten kommentit säätäessä. Pahoittelut Susannalle ja Villasukalle.
*irvistää*

tikru kirjoitti...

Ja tiinav. Kiitos tuosta sanastosta, enpä es osannu ettiä. Hienoa :)

joko kirjoitti...

onpas herkullinen vihreä

Susanna kirjoitti...

toi viheriä on ihan merenneitolankaa :D

Kpupu kirjoitti...

Ene on todella kaunis! Taas yksi idea mitä voisin tehdä joskus heräteostoina tehdyistä oransseista kitteneistä - vaikka tuo hattara vaaleanpunaisena ihastuttaa jo sellaistakin joka ei muuten niin vaaleanpunaisesta välitä...

Ja kirjava vihreä lankakin on suosikkiväreissäkin. Haluanpa nähdä mitä siitä saat aikaan! ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...