keskiviikkona, heinäkuuta 05, 2006

Säätöä - Some adjustments

Lehtitakki on saanut alaosansa. Pituutta tuli n. 10 cm lisää ja vähän muotoakin palmikoin ja hmm...mitenhän tuota kuvailis - kursiivineuleena? :)

Vielä pinta näyttää kamalalle, mut toivon et kastelu ja pongotus, eiku pingotus tekee ihmeitä. En jaksanu siis kastella purettua lankaa.

Nyt on kaulus vuorossa, toivottavasti tuo lanka riittää. Jälleen kerran tuskailen sen kanssa :)

Gardigan with leaves has got torso now. It's 10 cm longer than before and I shaped it by cables and well.. how to describe this..cursive-knitting? :)

The loops look terrible, but I hope that wetting and tighten up will make everything better. The yarn was frogged and I have no interesting to wet it before knitting.

Next, the collar, I really hope that I have yarn inaf..

4 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Olikos tuo sitä vitivalkoista vai luonnonvalkoista samosta? No, oikeastaan ei väliä, multa löytyy molempia "ylimääräisenä", että jos tarvii niin voin pistää postiin.

tikru kirjoitti...

Luonnonvalkee tuo takki on. Hitsit.. kauluksen kanssa just tuskailen ja kerällinen on sitä varten. Tuohon kun kävis isompi kaulus kuin mitä nyt siinä on, se nimittäin näyttää vähän tyhmälle ja vaatis vetoketjun kiinnitykseks, mä kun toisaalta tahtoisin napit. Paljonko sulta irtois sitä luonnonvalkeeta?

Susanna kirjoitti...

Hmm, täytyy tarkistaa, mutta kyllä pari sataa grammaa ainakin, ja lisäksi erinäisiä keriä mitkä on jostain purettu. Mutta noi taitaa olla kaikki keskenään eri värieriä, mut ei kai se haittaa, varsinkin jos meinaat värjätä takin muutenkin.

Susanna kirjoitti...

no täällähän se kommentti näköjään kuitenki on, vaikka bloggeri herjasi mulle koko illan että ei onnistu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...