maanantaina, elokuuta 21, 2006

Pussin sisältö ja vähän muuta

Kiitos onnitteluista :) Blogi opettelee jo sisäsiistiksi..tosin vahinkoja sattuu..

Pussin sisällön arvasi itsas Tuazophia. Kuukuppihan se siellä. Mun uusi tuttavuus, joka aiheuttaa sen et pitkästä aikaa on ihan teiniolo odotellessa sitä riemullista hetkeä kuusta kun on kivaa olla nainen.

Myönnän, kuvasta mittasuhteiden hahmottaminen on hankalaa, pussin koko on n. 10 x 12 cm. Alkuperäinen säilytyspussi kun oli hajoamispisteessä jo tullessa.

Tutkailin sivuja aiheesta ja harkinnan jälkeen päätin hommata. Toivon tosiaan, et tuo toimiipi mulla. Jännitän siis jo nyt ja toisaalta odotan innolla..

Uutta puikoilla on liivi shokkiviheriästä vyyhdistä. En oo yhtään varma jääkö se liiviksi vai ei, mutta ei siitä oikein huiviakaan voi tehdä. Lanka nimittäin on kuin raastinrautaa.Malli on sellanen (ehkä)..avokaulainen, edestä napitettava, paitapuseron kanssa pidettävä. Väri on järkyttävän vihreän ihana. Tosin en saa sitä mitenkään oikean värikses tohon kuvaan, mutmut..

Mua muutenki ärsyttää ihan järjettömästi omat kuvat, omalla näytöllä ne saa näytätä melkein toimiville ("hyvä" on kaukana), mut sit ku kattoo paremmilla näytöillä ni irvistelyttää ja pahasti. Ehkä seuraavan blogivuoden tavotteeks vois ottaa paremmat kuvat ja kameran. Tai toisinpäin.

Neuloin tänää luokassa ekaa kertaa ja oppilaat ei pahemmin ihmetelly tosin olin jo kertonu niille, et näin saattaa tapahtua. Kävelin pitkin luokkaa kerä kainalossa ja sukkapuikot heiluen.. Juu, mullon rauhallinen 5-6 ryhmä, joitten kanssa moinen on mahdollistakin. Viime vuonna onnistu vasta keväällä ehkä 10 silmukkaa kerrallaan.

Ps. mun hiukset ei ylettäis paplareille :)

Edit:Unohtui... Aloitin myös Apupupun (pdf). SPR:n sivuilta voi lukea enemmän.

6 kommenttia:

janna kirjoitti...

Mullakin näkyi haamupäivityksiä - olit muka viimeksi postannut 17.8. "Postia". Nyt tulikin sitten tekstiä!

Onnea blogille, ja erittäinerittäin paljon onnea Kupposen uudelle omistajalle! :)

Katja kirjoitti...

Voin lämpimästi suositella kuukuppia. Se on aivan ihana kokemus siteiden ja tampaxien kanssa tuhraamisen jälkeen. Ei tunnu, ei hiosta eikä tarvitse olla tunnin välein huoltamassa.

tikru kirjoitti...

Mukava kuulla pos kommentteja kupista. Mua vaan jotenkin jännittää, harjoittelut tosin sujunu ihan ok, mut silti... Teiniteiniteini-olo

neja kirjoitti...

Kuukuppi on kyllä ihan paras kaikista keksinnöistä:) Itselläni se on ollut nyt muutaman kuukauden enkä ikinä vaihtaisi rakastani pois! Toivottavasti sinullakin onnistuu käyttö.

Altocumulus kirjoitti...

Kuppifani täälläkin, tosin ehdin käyttää vain muutaman kerran ennen raskautumista. ;) (hih, yhdellä forumilla muuten on tosi yleistä, että pian kupin hankkimisen jälkeen tärppää, toinen hyvä konsti on ostaa tiukat farkut...)

Hanna kirjoitti...

Kuppifani täälläkin. Nyt vaan harmittaa, etten hommannut sitä aiemmin, niin loistava keksintö se on! Mulla ollut käytössä puolisen vuotta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...