lauantaina, marraskuuta 04, 2006

Ainoa

comparison
Ainosta on ollut puhetta niin kauan kuin lanka ilmaantui markkinoille. On pohdittu, et miks es laittaa moinen lanka myyntiin, kun jo vyötteessä maintaan sen negatiivisista ominaisuuksista.
Mä tykästyin Ainon väreihin ja langan pehmeyteen, mutta.. Onneksi en neulonut siitä kahta pipoa ja kaulahuivia enempää. Tässä kuvassa punainen pipo on Ainoa ja harmaa villasilkkilankaa. Molemmat pipot on olleet ahkerassa käytössä viime talvesta lähtien. Tuossa ne ovat pesun jälkeen. Pestykin ne on apaut yhtä monta kertaa ja aina koneessa.

comparison
Oon jopa leikannu noita haituvia reunasta pois, tuli silmille. Harmittavaa, olisin käyttänyt tuota enemmänkin, mutta en todellakaan aio tuhlata rahaa ja aikaa kun lopputulos on hyvin pian sen näköinen, et ois revitty, uitettu ja myrskyssä käytetty.

Matrix on nyt navassa :)
Yritän tehdä samalla erityispedagogiikan opintoja.. Ei ihan osu nyt mielitekoihin..
body and study

4 kommenttia:

laplero kirjoitti...

Aino ei lukeudu minunkaan lempilankoihini, vaikka ulkonäöltään ja väreiltään se olisikin ihanaa. Ja onhan se 100% villaa, mikä on aina plussaa. Nukkaantuminen tapahtuu kuitenkin tosi nopeasti. Nukka on vielä sen tyylistä, että sitä ei voi nyppiä irti, ainut vaihotehto olisi leikkaaminen. Eipä kukaan varmaan jaksa trimmata jokaisen käyttökerran jälkeen...

TiinaV kirjoitti...

Voi kääk! Olen neulonut Ainosta vain yhden bibon itselleni ja vähällä käytölle se ei ole vielä nyppääntynyt. Sain just valmiiksi toisen pipon Ainosta. Kamala, jos se näyttää kohta tuolta! *paukuttaa päätä seinään*

sanna kirjoitti...

No voihan tuota Ainoa. Itselläni on ruskeasta neule puikoilla. Saa nähdä kauanko kestää suht nättinä puserona... Petrooliakin ostin, kun oli edullista. Tiesin kyllä langan huonoista ominaisuuksista, mutta langan pehmeys ja ihanat värit saivat ottamaan riskin:)

TiinaV kirjoitti...

Jee! Löysin takas! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...