keskiviikkona, huhtikuuta 11, 2007

Kuin kaksi marjaa

SK 4/07 Prinsessatakki

Jenkkifutisseuran fanikuvaa

Ainaki hartialeveys täsmää

37 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D Reps.

Oranssi kirjoitti...

Pitäisköhän ruveta katumaan, että sittenkin tilasin sen SK:n, kun oli heikko hetki lehtimyyjän soittaessa... ;-) Ei ole vielä lehtiä tullut, alkaiskohan mun tilaus vasta toukokuussa.

Susanna kirjoitti...

haahaa! Mun onkin pitänyt blogata tosta takista mutten ole jaksanut. Ihan kamala. Koko Harkin palsta on musta ihan turha, vai olenko mä vaan liian vanha enkä tajuu?

Pia Nore kirjoitti...

Tuo neule on hirvitys, en voi käsittää miten Harkki on voinut suunnitella tuollaisen!! Ei kukaan tuollaista halua ylleen! Tai sitten en vaan tajua muotia;-)

Tiina kirjoitti...

REPS! Kamala! Ei miulla taidakaan olla mikään kiire äidin luokse selaamaan SK:ä... :D

Täällä kans yksi, joka ei ole tykännyt Harkin palstasta. Oon kai sitten aikuinen.

hanna_h kirjoitti...

Hihih :D Ihan on kuin identtiset. En kyllä tajua mitä järkeä on julkaista ohje jota kukaan täysjärkinen tuskin tulee toteuttamaan. Eikä tarvitse olla täysjärkinenkään..

Jatta kirjoitti...

Voi apua :D

Määkään en tykkää koko palstasta.. Yhhyh.

tikru kirjoitti...

Mä haluaisin nähdä, et jos joku ton toteuttaa, ni näyttääkö se hyvälle MITENKÄÄN..eli pliiis, jos joku tekee ton jakun, ni tönikää.

Tiina kirjoitti...

Aivan totaalisen järkky... Harkin jutut ei oikein muhun iske, ne tuntuu olevan sellaisia "hei katsokaa kun mä osaan neuloa oikeeta ja nurjaa" juttuja... Into taitaa olla kovempi kuin kyky...

Anonyymi kirjoitti...

Meilläkin kauhisteltiin samaa mallia. Ei lähelläkään prinsessaa...

Elina/ Mielitty kirjoitti...

Järkytyin, kun viime viikolla tuon kuvan näin. Tuossa takissa kaikki on vain VÄÄRIN! Ajatus pinkkiraidallisesta puhvihihaisesta villatakista on soma, mutta miten toteutus voi olla tuo?! Tytön ilme on aika kuvaava.

Palsta on tosin suunnattu kai teini-ikäisille, ainakin teksti tuntuu kosiskelevan yläasteikäisiä.

Kauheaa marinaa taas.

Hanna kirjoitti...

Pitäisiköhän ottaa yhteyttä johonkin amerikkalaisjalkapalloseuraan ja tarjoutua neulomaan joukkueelle pelipaidat? Eipä tarvitse tuotakaan lehteä tilata ainakaan villatakkiohjeen takia.

Anonyymi kirjoitti...

*naur* Olen aina tykännyt 'kuin kaksi marjaa'-kuvista!

Satu kirjoitti...

Thank God lopetin SK:n tilauksen jo viime syksynä!

Ziina kirjoitti...

näin kaupassa pienen vilauksen tuosta takista suojamuovin takaa ja välittömästi sain puistatuksia, äsken juotu kahvi pyrkii takaisin kun näin kuvan uudestaan. terveydelle vaarallista neulesuunnittelua...

maikku kirjoitti...

Hrrrr, tuoko on muodikasta nykyään? Tosi harmi, etten ole kauhean hip ;)

amelie kirjoitti...

Harmittelin kaupassa ku lehti oli kääreissä ja en päässy selailemaan. Bongasin sitten tuon kuvan ja päätin jättää lehden hyllyyn ja käydä kirjastossa kauhistelemassa tuota tekelettä.
En vaan tajua.

Maiju kirjoitti...

Mä meinasin aiemmin sanoa sanaseni tuosta Prinsessa(hah)takista, mutta päätin pitää mölyt mahassani.. Kiitos kun julkaisit juttusi, niin tiedän ettei vika olekaan minussa, kun neule tökkäsi silmään ja pahasti..
En tiedä mille kohderyhmälle se Harkin palsta on suunnattu, mutta hyvästä ideasta huolimatta on mennyt aika pahasti metsään.. ehkei sitä ole munlaisille tarkoitettukaan.

Roora kirjoitti...

Yläasteikisenä voin sanoa ettei tuo palsta hirveästi munkaan ikäsiin varmaan kolahda (ks Mielityn kommentti). Ainakaan muhun. :P Anu Harkin neuleissa on usein ihanat ja kauniit värit mut muuten ei mikään oo oikein sykähdyttäny.

Unknown kirjoitti...

Makuja on todella monenlaisia! Hauska vertaus!

Anonyymi kirjoitti...

:D

Kiva kun joku sanoi sen ääneen.
Mä kun oon pidätellyt sisäistä naurua jo viikon. Ei millään pahalla!
Prinsessatakin (& palstan) kohderyhmä?

Hansu kirjoitti...

AIVAN! ;)

Tant C kirjoitti...

Mitä, olenko ainoa joka tykkäs?

tikru kirjoitti...

-c- jos toteutat, niin näytä ihmeessä, se miltä tuo näyttää oikeassa käytössä, oikean ihmisen päällä. Olisi mielenkiintoista nähdä sellainen todellinen, käyttöversio tuosta.

villamokka kirjoitti...

Dallasin Sue Ellenin reinkarnaatio!
Kasarimuoti tässä nyt jyllää. Skippaan tämän trendin tykkänään, kerran eletty jne
(vieläkin pussi olkatoppauksia kaapissa).

P.S. Ja tämä rinsessatakkihan oli toteutettu kivan keväisestä Fritidsgarnista? Jepjep.

Pikku- Kettu kirjoitti...

Ah, mikä ihanuus! Kuinka olenkaan aina halunnut näyttää steroideilla täyteen pumpatulta itäsaksalaiselta naispainijalta. :D

Kati E kirjoitti...

No oho! On vissiin ideat loppuneet? :DDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo rintakoru joku pääkallo? => Siis merirosvorinsessa? Voi elämä!

Outi kirjoitti...

veit sanat suustani :)

Anonyymi kirjoitti...

Äiti oli kiva ja toi mulle tänne Saksaan kästyölehen. Ja siinä oli toi mutanttihirvitys! Siis EI HITTO! Niinkuin joku jo sanoikin, miten on voitu noin hyvä idea toteuttaa noin hiton huonosti?

Ja takkihan ei ollut toteutettu Fritidsgarnista vaan Tekstiiliteollisuuden FritidsLANGASTA. Joku keksijä ollut taas keksimässä nimiä, tai sitten tässä on jotain mitä en tajua.

Pitäisi melkein avautua palautteen kautta, mutta olen jo kerran vinkunut kun SK:ssa oli raakasilkistä tehty vanhojentanssi'korsetti' johon tungettiin muoviluut ja olen henkilökohtaisesti nähnyt, miten juuri raakasilkistä tehty vanhojentanssikorsetti tuhoutuu kun luut vääntyvät lämmössä. Eipä kuulunut vastausta!

Jatta kirjoitti...

Morppa. Pälisen nyt tähän postiin ku en oo varma huomaatko alempaa.

Eli minäkin ostin noi Rimakauhua & Rakkautta-dvdt täältä Tampesterista enkä tiedä mistä saan jatko-osat kakkoskauteen. Viitsitkö vinkata jos kuulet mistä niitä sais? Lupaan tehdä samoin :)

tikru kirjoitti...

jatta..ok :) On herkuteltu niillä täällä säästeliäästi, vasta eka dvd menossa

Anonyymi kirjoitti...

Harkin Arttuhan pelasi ties miten pitkään kokeneessa Helsinki 69'ers -joukkueessa. Taiteilija hakee innoituksensa mistä vaan.

Tant C kirjoitti...

Tikru, taitaa jäädä toteuttamatta. Esittelin mallia innostuneena täällä kotona kuvitellen ilmeisenkohderyhmäkansalaisen jakavan innostustani, mutten saanut vastakaikua ollenkaan. (Ja itselleni en kehtaa käydä tekemään, kun olen jo muutenkin massiivinen ilmestys.)

Anonyymi kirjoitti...

ah, miten ihana yksimielisyys! ja kyllä toisten nimittely järjissäänolemattomiksi tuo itselle aina niin hyvän mielen.

tikru kirjoitti...

jep.. etenkin kun tuota takkia katselee.. vai uskallatko peppi kenties olla toista mieltä ja vielä tässä blogissa? Kamalaa.. täällä ei suvaita erimielisyyttä. Kaikkien on ehdottomasti oltava samaa mieltä. Ja yleinen paskanpuhuminen selän takana, näin julkisestikin tuo toki aina hyvän mielen ja ylentää sielun sekä tekee itsestä paremman.

Mut aivan sama, arvostelukyvyttömyydestä et voi ainakaan syyttää. Tuo takki on karmee mun mielestä. Tekijästä en niin tiedä.

Markka kirjoitti...

Pakko kiukutella tästä takista, vaikka tästä nyt tuntuu olevan jo aikaa.
Nimenomaan, KENELLE toi on suunnattu?
Itse oon sitä mieltä ettei kaiken tarvitse olla niin tarkkaa, ja innostus on tärkeämpi tekijä kuin huimat taidot.
Mutta silti.

Vähän väkisin tavoitellaan nyt erikoisuutta tässä?
Argh, kamala, KAMALA ohje!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...