tiistaina, heinäkuuta 03, 2007

Takki raidoilla - Cardi with stripes

Lankana ohut villalanka Portugalista, samaa kuin norjalaissukissa sekä vihreä on ryijylankaa Wuorelmalta jaaa... valkea on Fair Isle Biaksesta ylijäämäkerä merinoa Phoebusta Protugalista myös. (menikö oikein?).
Puikot 3 mm
Malli ihan ikioma, hihat raglanit. Kappaleet erikseen neulottu, koska en jaksanut laskeskella tiheyksiä -> vähemmän purettavaa mikäli ois menny päin seiniä.

Yarns are mostly wool from Portugal, same as in Norwegian Stocknings, only green is Wuorelma's wool and nature white is Phoebus, merno from Portugal also used in Bias.
Needles 3 mm.
Pattern is my own, basic. Sleeves are raglan. I desided to knit it parts, not circular etc, becouse I did not do maths and checked the gauge ->less to frog if something would sucks

Muuta juttua:
Se kävi pesussakin. Nimittäin... takista tuli vähän iso, sellainen, et jos kauppaan menis ni ettis rekistä numeroa pienemmän ja sit testailis sitä ja tota ja miettis et kumman ottais. Eli ei pahasti iso, mutta vähän. Mietin jo lisämuotojen tekoa vyötärölle yms, mutta pesun jälkeen se vähän asettui. Malli toimis myös vähän lyhyempänä, mutta en nykyään hallitse ollenkaan noita pituuksia paitoihin ittelleni, tein aiemmin lyhyempiä, mutta maku on muuttunut ja pituutta pitäis saada lisää, joten sit ne vähän venyy ylikin. Mutta pikkuvika sekin. Pidän.

Other Things:
I washed it already, it was little too big. But maybe now it is ok. Hope. If I may bought it from shop, may I try smaller size and then think which one to take.
It could be little shorter too, but .. well. Nice to wrap around. And mostly I like it.


Neulominen teki kipeetä, eli taisin tehdä aika tiukkaa. Etusormessa on vieläkin raita ja nivelet on vähän sen oloiset et on neulottu juuh.

Knitting hurts, too tight perhaps :).

Serranon perheen Evalla oli kiva pipo eilen. Piti kuvata muistiin. Tarvinneeko mainita, että oon koukussa sarjaan.

I love the Serranos, Los Serranos. Here in Finland Yle1 shows the serie in summertime and I so hooked. I liked Eva's hat yesterday.

7 kommenttia:

mari kirjoitti...

Tuo Serranon perhe - sarja onkin aivan ihana. Itsekin jäin heti kerrasta koukkuun, harmi, etten töiden takia näe kuin joka toinen viikko =( ( No ensi viikolla pääsen taas katsomaan...)

Mari kirjoitti...

Ai se oli niistä jämälangoista vielä? Onpas niistä jo riittänyt moneen. Hyvä että tulee käytettyä.
Vihreä raita takissa antaa kivasti särmää noiden neutraaleiden värien sekaan.

tikru kirjoitti...

Mari, ei se ollu oikeestaa jämiä, vaan ne lampaalle haisevat ;) ku ne oli tarkoitettukin paitaan, mut en keksiny sellasta täydellistä ja tuo synty sit ihan ittekseen. Vielä on mustaa vyyhti jäljellä ja noistakin jäi harmaata sekä vaaleeta ruskeeta vielä vähän.

Nimetön kirjoitti...

Kivat raidat!
Arvaa vaan oonko kattonu Evan vaatteita ja harmitellu ettei ite osaa pukeutua samoin. Sillä oli yks kiva t-paitakin kerran.. ja monta muuta kivaa, kuten tuo pipo.

Lolly kirjoitti...

The cardigan is so cute! great stripes!

heidi kirjoitti...

Täällä kans yksi, joka on totaalisen koukussa serranoihin! Nykyään menee sitten puolitoista tuntia päivässä noihin kielikylpyihin. No, samalla voi tietty neuloa.

hanna_h kirjoitti...

Pakko myöntää että minäkin olen koukkuuntunut Serranoihin :D Enkä yleensä seuraa mitään sarjaa. Oudointa, että tämä sarja on niin päätön, mutta silti niin addiktoiva. Loistavaa neulontaohjelmaa arkiaamuihin ;) Evan pipo ei kyllä pistänyt omaan silmääni.
Tosi kiva muuten tuo raitatakki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...